Från ett berg till ett annat

åre

Åre nästa! Nu byter jag ett berg till ett annat, från Italien och Courmayeur till bergstopparna i Åre. Det är Påsk och det är dags att packa väskorna och åka iväg, skall bli skönt att komma bort några dagar igen. Den här gången följer dessutom Lilla Skatten med. Underbart att få rå om varandra några dagar. Det väntas några timmar i bil innan vi är uppe men väl framme skall jag bara vara, träna, åka skidor, äta gott och bara umgås och bli omhändertagen. Det bästa är att vi åker förbi där min mor och far bor när vi reser hem så på söndag kommer vi att stanna där på vägen hem för att fira min mor som fyller år på måndagen, så när väskorna är  packade och paketen inslagna,  är dags att sätta sig i bilen och rulla, eller varför inte sätta sig på kvasten och flyga iväg…
Har haft massor att göra dom här dagarna jag varit hemma efter Italien så uppdateringen här på bloggen har inte varit den bästa men jag skall göra så gott jag kan för att vara mer närvarande!

Men nu flyger jag vidare upp mot Åre…

åre 3

Kram på Er!

Vitaestilo

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *