Middag med bara axlar

style level 1

Middag i bara axlar och likblek, ja så blir det ibland när man vill vara fin :-).  Så fort jag har köpt något nytt så vill jag gärna använda det, vare sig det är säsong för det eller inte… det hände här på en middag, hade köpt en ny klänning som jag så gärna ville ha på mig, det enda problemet var ju att jag just nu mer eller mindre är genomskinlig, solen strålar har ännu inte nåt min kropp och har så inte gjort på flera månader, men så tänkte jag, va sjutton, det är ju så jag ser ut just nu och jag vill ha den klänningen på middagsbjudningen, så sagt och gjort, den åkte på och glad är jag för det för jag fick SÅ mycket beröm för den på tillställningen. Eftersom det var så många som tyckte om den så tänkte jag att jag även skulle tipsa er om den också, snygg, skön och billig, finns på Style Level och kostar bara 699 kr…

style level 2

style levelKlänningen hittar ni här (jag har strl S) örhängena kommer från Caroline Svedbom

Önskar er en mysig kväll!

Kram

Vitaestilo

8 Comments

 1. Supersnygg klänning, ja hela du! Undrar hur du lyckas få till den där snygga lite slarviga knuten?! Jag har begåvats (?) med supertjock hår och får inget att sitta kvar nån längre stund. Du är alltid jättesnygg i håret!!
  kram Annamaria

  • Tack!

   Jag snurrar bara runt håret och sen drar jag en gummisnodd runt och ”rufsar” till den lite 🙂
   Lägger inte ner något jobb alls 🙂
   Kram
   Helen

 2. Jättefin & feminin klänning den klär dig jättebra 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *