(Det här är ett samarbete med Hemtex)
Att duka upp till middag med lite tända ljus är bland det mysigaste jag vet, men det behöver inte betyda att dukningen behöver vara som en större middagsbjudning, ibland räcker det med det där lilla, som man säger, i det enkla bor det vackra, mysfaktorn blir väldigt hög bara man får till känslan. Jag har fått upp ögonen på nytt för Hemtex inredning och har hittat mycket fint där på sista tiden. När jag ser på bilderna så inser jag att det mesta jag dukat med faktiskt kommer från Hemtex 🙂
Kvällen till ära har jag tillagat Sweet Chilli marinerade kycklingfiléer, till det serveras en sallad på tomat, sockerärtor, färsk spenat och ”broccolipinnarna” som jag kallar dom, en blandning av broccoli och sparris, SÅ himla goda! Och sen en klassiker, Caprese, en sallad som passar året runt men som jag själv gör mest av när sommaren kommer.
Till dukningen har jag bordstabletter i jute sen har jag använt en skärbräda i trä och till dessa naturfärger ett par servetter med kaktusmönster.
Det är viktigt att påminna sig om att man äter med ögat 🙂
Ha en skön kväll!
Kram
Visst äter vi en del med ögat. Fint dukat ger ju så mycket bättre aptit. Kram Anette