Höstens It plagg – vinröd skinnkjol

Ni missar väl inte höstens ”måste – ha -plagg”, den vinröda skinnkjolen?
När jag var i Västerås för några veckor sedan satte jag upp mig på ”väntelistan” på den här vinröda skinnkjolen från DAY och under förra veckan kom den med posten. Passar lika bra till sneakers som till pumps eller stövlar, dressa upp eller dressa ner. Den finns även i svart om ni hellre skulle vilja ha det… Men den vinröda är ju ändå höstens färg :-). Variera även toppar till, en snygg skjorta, en t-shirt eller en stickad tröja, möjligheterna är många.

Svart stickad tröja från Rosemunde hittar ni här den finns också i rosa, ring då till butiken.

Alla nyheter hos Tullhuset hittar ni Här!

Varför inte börja veckan med lite shopping 🙂

Ha nu en riktigt fin dag!

Kram

Vitaestilo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *