0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Stans godaste rawfood bollar!
Tycker ni om chokladbollar kommer ni att älska dessa rawfood bollar.
Det är knappt ni kommer känna skillnaden på denna rawfood boll gentemot en vanlig chokladboll.
Skillnaden är att den här är betydligt nyttigare 🙂

Jag brukar alltid ha dom här i frysen och när jag blir sugen på en liten fikastund så tar jag upp och njuter av en boll och en kopp te.
Det är ganska lagom när man känner sig lite sugen 🙂

Jag har lite svårt för rawfood bollar jag köper på fik och så där för jag tycker dom känns för söta, för torra och för mycket dadlar, men den här har en perfekt kombo av allt.

Jag hoppas att ni vill ha receptet 🙂

Rawfood bollar ca 25 st

20 dadlar
3,5 – 4 msk kakao
3 – 3½ msk kaffe (närmare 3 ½)
5 dl havregryn (ta glutenfria om ni vill)
1,5 – 2 dl kokosolja (närmare 2 dl)
2 nypor havssalt

Något gott att rulla dom i, jag tog ekologisk kokos.

Om ni tar färska dadlar, ta ur kärnorna, sen blandar ni alla ingredienser i en matberedare och kör till smeten blir jämn.
Rulla dom till bollar och rulla dom i valfri garnering.

Ställ in dom i kylen en stund innan ni äter så blir dom ännu godare.

Vågar ni låta bli att prova dessa?! 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.