0 0
Read Time:53 Second

Regnigt, grått och tråkigt är vad vädret är idag här i huvudstaden. Men kan vara skönt ibland,( nog för att min powerwalk regnade inne) för man får en hel del gjort. Gått runt i myskläder och plockat och fixat. Har bla rensat garderoberna och lämnat det som blev ”över” till bättre behövande och gjort plats för det nya fina….

Trotsade regnet och tog mig en promenad ner till vattnet, mysigt! Men nu hemma igen..

Medans tvättmaskinerna snurrar på kryper jag upp i soffan för lite söndagsmys, kollar mail, läser några ”onödigt vetande” tidningar och äter lite fruktsallad.
Känner för att göra om lite här hemma så jag MÅSTE in på några sidor och beställa lite inredning… SÅ kul nu när hösten är i antågande.
Börjar också bli dags att fundera på vad man ska äta för middag…. det kan dock vara lite tråkigt när man bara lagar till sig själv! Förslag någon?

Hoppas ni haft en skön söndag!

Kram

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 😉
(har på mig gummistövlar från Hunter, jeans, Replay och tröja Hunky Dory)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Soft söndag.

 1. Hej tycker du har en jätte trevlig blogg som får följa med i din vardag;) Vart nu lite förtjust i dina Replay jeans och till min fråga-hur ligger dom till storleks mässigt?? och vilken storlek ligger du på??(lite närgången fråga men tycker nämligen att vi verkar ha samma storlek och vill kunna andas efter en måltid så inte jeansen håller på att komma upp ihalsen you no;)) Ha en bra dag/Anna-karin

  1. Hej Anna-Karin!

   Kul att du tycker om min blogg och följer mig.. Jag tycker att dom är ganska normala i strl. jag brukar ligga på runt 26 och på dessa har jag 26/32, och kan då andas 😉

   Önskar dig en trevlig helg!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »