0 0
Read Time:29 Second

Skynda, skynda, skynda… har nog aldrig fått så mycket jobb utfört på så få timmar, allt för att hinna med Valerie i Mood gallerian innan dom stängde…. Men det var helt klart värt all stress 😉

Hann även in till Nordiska hem för att träffa trevliga Linda och Terese… vilka tjejer! SÅ mycket fint dom hade fått hem, men nu väntar semester och varmare breddgrader, trots att vinterjackorna i butiken var väldigt lockande… woow!!

MÅSTE bara få visa Er lite pics ifrån Valerie…

Dags för mig att gå och sova för att se vad morgondagen har att erbjuda … Zzzzzzz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Valerie & jag

 1. Hej Helen!! Kul med din blogg.. Hoppas det går bra för dig:) Snygg stil har du och det är kul att titta in o få lite tips:. Jag själv är parfymnörd och undrar vad du har för favoriter?? Dag och/eller kväll:) Ha det gott Kram Cissi

 2. Hej Cissi!
  .. förutom kläder, skor, väskor, smycken så tycker jag också om parfym. Dagtid just nu varierar jag mellan D&B The one, GUCCI GUILTY, Lady MILLION och Lolita Lempicka. På kvällen är min favorit Byredos PULP.

  Hoppas du fick några nya ideér, och kul att du tittar in på min sida, du gav mig ett litet tips där, kanske skulle skriva ett litet inlägg om parfymer.

  Ha de bäst!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »