0 0
Read Time:59 Second

Nu har vi fått lite mat i oss och några goda drinkar, vi gick till mina kompisar på Mona Lisa och åt, dom blev så glada över att få träffa ”sonen”.

Men vad har vi då gjort idag? Jo, vi har hunnit bada i det varma medelhavet, sovit en stund på solsängarna, ätit lite kyckling wraps, inhandlad lite smått och gått till rummet och sen…. lite Hamam!! Ååå SÅ skönt det är!
Var dock lite orolig att Jesper inte skulle tycka om det, med det var helt i onödan, han tyckte det var så skönt att han till och med vill göra det en gång till innan vi åker hem!! Å det säger INTE jag nej till 😉
För Er som inte varit på hamam tidigare är det ett Turkiskt bad, hamam betyder värmespridare, en tusenårig tradition. En kroppslig och sinnlig upplevelse i en mycket annorlunda miljö. Du tvättas, peelas, får en foam massage och som vi idag avslutade med en kroppsmassage med ansiktsmask.

 
 
Se så fina vi är 😉
 
 
Nej, du är det verkligen dags att släcka för lite natt…. Jag är tillbaka i morgon igen!
 
Lyi geceler mina söta vänner…
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »