0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Hemma igen efter en ”egen” dag, där andra fått tagit hand om mig ;-), långt ifrån inredning!

Men innan denna dag började vaknade jag upp SUPER trött!! I går kväll kunde jag ju inte hålla fingrarna borta från mina kartonger med heminredning som kommit. Och när jag börjar plocka och fixa finns inget stopp!! Jag fortsatte tills allt var upp plockat, så kl 02.30 kröp jag ner under täcket, vilket kändes i morse när klockan ringde. Ska ta lite mysiga bilder nu när skymmningen faller så ni får se vad fint det blivit.

I kväll blir det en soft kväll, lite mys med sällskap, hoppas det blir lite godis också 😉 sen tycker jag att jag är värd ett litet glas champagne, och eftersom jag bestämmer över mig själv så bestämmer jag nu att så får det bli!!
I morgon bär det av innan lunch till en närliggande stad för lite hotellmys och Spa, det ska bli SÅ skönt, känner att jag bara behöver få vara….

Bjuder på lite pics från dagen…

Börjar dagen med en resa till rymnden.. haha… en upplevelse!!
 
Efter mitt första besök i morse hade jag matförbud så då passade jag på att springa in till Patrik på Corinne and Friends och fixa till håret
 
Med dessa godsaker tänker jag njuta av min fredagkväll 😉
 
Myspys fredag till er alla så ses vi snart igen…
 

Tjingeling
 

 

 
 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Me Myself and I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »