0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second
Empire State Building var vår första anhalt för dagen
 
Men innan vi gav oss av, ganska tidigt! Så åt vi en amazing frukost!!
 
Titta och njut
 
Muffins, muffins och muffins…. i långa rader!
 
SÅ inbjudande!
 
Kunde inte bestämma sig för vad man ville ha på denna fantastiska frukostbuffé
 
Men till slut så….
 
Ja! Jag vet! Det är INTE den nyttigaste frukosten, men den var grymt god 😉
 
Idag har jag gått så mycket så mina fötter och ben orkar snart inte mer. Förrutom Empire State Buildning har vi besökt Macy´s, Bloomingdales, Redkens flagship store som ligger på 5th avenue (inte långt från hotellet)
För er som har planer på, eller vet med er att ni skall åka hit, passa på att köpa jeans, jag har köpt ett par skitsnygga True Religion idag, passa på att köpa ert hudvårdsmärke om det är amerikanskt, själv har jag köpt upp mig på mitt favvo märke, Elisabeth Arden, prevage. Och naturligtvis hårshampo, jag älskar REDKENs så här är det bara att plocka åt sig en påse.
Träningsskor är också mycket billigare, köpte ett par asics löparskor.
 
Lite pics från Empire…
 
Morgonens disiga utskik från Empire State Building
 
Det är svindlande högt!!
 
Should I stay or should I fly….
Det var fler än jag som tyckte det var högt 😉
 
Precis som igår så kom vi till hotellet sent, fick skynda oss för att hinna ta en dusch och sedan upp till restaurangen, idag valde vi The View, som ligger här på vårt hotell, och den är mest känd för att den snurrar runt och visar utsikten över New York
 
Jag måste bara få visa pics på fördrinken och kvällens dessert
 
Strawberry margarita….. so nice!!
 
Amerikansk cheescake…. mums!!
 
Nu har klockan blivit så där mycket igen, måste försöka sova, upp tidigt imorgon, har lite småsaker som MÅSTE inhandlas innan jag kan åka hem..
 
God natt och sov gott kära vänner (men till er får jag nästan säga godmorgon)
 
See U soon
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “EMPIRE STATE BUILDNING

  1. Härligt ni har det! Vilken mat! Och hudvårdprodukter och sånt är ju irriterande billigt over-there. Jag har köpt mina favvoprodukter till 1/4 del av priset härhemma, ska det behöva vara så kan man undra ;=) kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »