0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Till min käre far!
 
 
 
 
Idag får vi fira våra kära pappor!
 
 Vissa år infaller min födelsedag på farsdag, vilket den gör idag, dessvärre har jag ingen möjlighet att uppvakta min pappa idag, och inte han mig heller, men nästa helg firar vi tredubbelt istället, för då får vi även fira att den lilla skatten fyller
15 år!
 
 
 
Idag firar jag min födelsedag med buller och bång! ÄLSKAR att fylla år, jag blir som ett barn på nytt 😉
 
Tänker dock inte äta någon lyxig härlig frukost i sängen, tänkte spara mig tills vi ska på Rival och äta brunch, en födelsedagspresent jag fick från min kära väninna förra året jag fyllde år!
 
Däremot tänkte jag att jag skulle börja duka upp lite grann här hemma innan jag åker iväg, för när jag kommer hem är det snittar som skall göras, sallad och röror som skall fixas, glögg som ska kokas, vin som ska luftas och champagne korkar som ska skjutas 😉 innan gästerna anländer.
 
Fira nu era pappor alldeles extra idag och ta vara på varandra så ska jag göra mitt bästa för att få en toppendag bland mina nära och kära!
 
Många stora kramar

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “FARS DAG OCH MIN DAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »