NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN …

0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second
…. NU ÄR DET DAGS FÖR
 
 
 
Julklappstips är nåt man aldrig kan få för mycket av, maten har plockats undan, det blev Tacos ikväll, och nu har jag krupit upp i soffan med en kopp Chai te och en hel hög med tidningar om julklappstips och ”lilla” skatten spelar tv-spel, mycket förväntasfull inför sin 15 års dag imorgon 😉
Mys!!
 
Annars har min fredag varit ganska jobbig, humöret och känslorna har gått i berg och dalbanor men börjar så smått landa, men har ändå försökt varit kreativ efter jobbet och forsatt pyssla lite här hemma.
 
 
JULPYSSEL OCH JULKLAPPSTIPS!
 
Innan jag börjar bläddra i mina tidningar om egna tips inför julklapps inköpen tänkte jag tipsa er om julklappar eller varför inte till er själva…
 
När man diskar kan man väl få göra det med stil 😉
Tvålen och diskmedlet från L:A BRUKET var jag på Gutsy och inhandlade igår, tvålen luktar lavendel och diskmedlet citrongräs och rosmarin. Doftar ljuvligt i köket kan jag lova…
Följ länken här och beställ så ni får den innan jul.
 
L:A BRUKET
har mycket smått och gott, det här ljuset med doft av mörk vanilj, också från Gutsy är en fantastisk julklapp för liten peng
 
Står och brinner på min köksbänk just nu… mmm… luktar SÅ gott!
Kan beställas här och finns även i lavendel och grapefrukt
 
Det var dagens julklappstips, ska naturligtvis försöka tipsa er om fler klappar innan tomten kommer.
 
Idag har jag sprungit runt på lunchen och handlat farsdagspresent, för imorgon kommer min käre far (och mor) och presenter till den ”lille” som imorgon fyller 15 år!! 15 år!!! Vart har åren tagit vägen, jag som bara blir yngre får inte ihop den här ekvationen, men den ”lille” själv kan knappt hålla sig tills han ska få öppna paketen.
 
När jag kom hem gjorde jag iordning ute på min balkong och där fick min STORA gran från WALTHER & CO sätta ner sina rötter….
 
Den är SÅ maffig!
 Skynda er så kanske det finns några kvar på Tullhuset
 
Hjärtat från House Doctor (Tullhuset) får hänga på glaskupan House Doctor tills jag köpt nåt roligt ris där jag kan hänga allt fint. Godisskålen är från Day.
 
 
ACCESSOARER
 
Allt som glittrar och glimrar är väl alla flickors dröm och nåt som gör varje outfit till DET!
Problemet ibland kan väl vara hur man förvarar halsband, jag har köpt mig en kropp som jag hänger en del av mina halsband på, väldigt praktiskt..
 
Kanske också ett tips till julen om ni inte vet vad ni ska önska er 😉
 
Det var allt från mig för idag, nu ska vi planera morgondagen med allt vad den innebär, tänkte starta morgondagen med en joggingrunda innan det är dags att laga den beställda frukosten, den ska innehålla, bacon, scrambled eggs, färsk pain riche, juice, nutella… Vad gör man inte för sina barn??!!
 
Njut av det som återstår av denna fredag!
 
Adios!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »