0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second
Här i huvudstaden idag har det varit klass 2 varning!
 
Riktigt busväder är vad det är…
 
Utsikt från min balkong
 
 
GOKVÄLL I STUGAN
 
Vaknade upp till ett riktigt vitt landskap imorse och studsade upp ur sängen trots halvstorm och kände att det här skulle bli en bra dag! Hade mycket planerat och sen skulle jag börja slå in lite julklappar.
Tyvärr gick det inte många timmar på den här dagen innan allt bara blev katastrof och elände…. Började med att jag skulle ta fram min kamera och knäppa lite kort med mitt korta objektiv, då har hela glaset spruckit så den gick inte och använda nåt mer… mitt favorit objektiv :-(.  Efter att den sorgen hade lagt sig var jag tvungen att bege mig ut i det hemska vädret, då började vinrutetorkarna på bilen krångla, dom la av tre gånger!! Och jag var tvungen att stanna både här och där för att fixa till dom, det värsta var, att sista gången jag var ut, fick jag loss en jättestor isbit och kastade iväg den i dikeskanten och med följer min BVLGARI ring i vitt guld med diamanter!!!
 
Kan erkänna att jag gråtit blod i eftermiddag!
 Nu är det bara att vänta på polisrapporten och försäkringsanmälan, men ”min” ring som betydde så mycket för mig är trots allt borta!!
SNYFT!!!!
 
 
JULKLAPPSINSLAGNING
 
Trots alla sorger idag tänkte jag att jag ville fullfölja mitt projekt med julklappsinslagningen, fira att det är lillördag med att dricka lite glögg med ost och pepparkakor 😉
Men först paketen..
 
I år går paketen i svart, vitt, rött och silvergrått
 
 
Blir som ett barn bland alla paket
 
 
På fredag fortsätter inslagningen 😉
 
Nu blir det glöggtajm
 
Glögg i all ära när det närmar sig jul, men i detta väder, några grader kallt, mycket snö på marken och snöflingor som faller från himlen är det ett måste med glögg 😉
 
SÅ gott!
 
 
I morgon blir det konferens och julfest 😉
 
Trevlig kväll raringar!
 
Snöiga kramar
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »