0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second
Här ska det forsättas baka julgodis!
 
Nu har äntligen min leverans från Leila kommit, så nu kan jag fortsätta med mitt julgodis bak. Har beställt riktigt fin cacao, lakritspulver samt hennes fantastiska emalj kastrull och en slickepott, med som present fick jag dom fina sugrören med stjärnor 😉
Besök Leilas sida Här
 
Fotografering och Makeup
 
 Igår var jag som sagt inne på vårt kontor och hjälpte fotografen att lägga lite makeup på mina arbetskamrater…
 
Tog med stora väskan, men det är ju så himla roligt!
 
Bästa fotografen Dan Norrå, jobbar till vardags på TV4 och kommer även att agera min ”privata” fotolärare 😉
 
Anika min Anika…
 
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag har en underbar väninna som heter Anika, som dessutom är ägare och designer till ByNika. Fick några timmar tillsammans med henne igår, en god bit mat och naturligtvis ett besök på NK, tiden rinner fort tillsammans med henne, så även pengarna… men trevligt har vi <3. Snart åker hon tillbaka till Thailand men hoppas kunna hälsa på henne i början på året…. nice!
 
Här är några av kaftanerna från ByNika som hon säljer, passar perfekt på semestern 😉
 
 
Ny tidining (i alla fall för mig)
 
Förutom Sköna hem som hade landat i min brevlåda köpte jag MAGASINET KVINNA, lite skön läsning inför alla lediga dagar som väntar 😉
 
 
Det var gårdagen… vad händer idag då?
 
Ja förutom jobb så tänkte jag besöka frissan för att få lite färg i håret och göra lite små inköp, hittade lite ”presenter” till mig själv på NK igår som jag kanske går och köper 😉 sen hann jag inte hämta mina skidor igår så det ska jag göra, insåg också att jag skulle behöva ha nåt att åka skidor i… Annars är kvällen anpassad till tvättstugan för på lördagmorgon bär det av…
 
Nu kan vi börja räkna ner… bara FYRA DAGAR KVAR!!
 
 
Goodbye Goodies
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »