ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second
Då var det premiär dags..
 
Kände mig helt plötsligt som 15 år igen och ”tävlingsnerverna” gjorde sig påminda 😉
 
Tillbaka på  ”hemmaarenan” för Hybo AIK
 
Dock inte i samma form!!
Det måste vara 20 år!! sen jag stod på ett par skidor senast
 
 
En dag fylld av minnen och skratt
 
I dag var jag glad att jag var själv ute i spåret, inte i närheten av en kameralins ;-), som jag skrattat… hahaha… Ställer mig på skidorna som om det vore igår jag hade åkt! Men det blev jag snabbt påmind om att det inte var… haha…
 
Min pappa som på den tiden var vallningskung och var med mig på alla tävlingar klev snällt upp i morse och vallade mina skidor, men jag vet inte vad som gick snett, antingen glömde han titta på termometern eller så tyckte han att jag kunde få jobba lite extra mycket idag 😉 för rackarns vad bakhalt jag hade!! Och inte blev det ju bättre av att känna att jag glömt bort att träna armmusklerna!
Ja kära nån så roligt jag hade, och tänkte mig tillbaka och insåg att jag måste ha varit väldigt vältränad på den tiden.
Ramlade som Bambi på hal is i en brant nerförsbacke och halvgick i vissa uppförsbackar..
Men visst är det härligt när man kan skratta åt sig själv?
 
Men skam den som ger sig, imorgon är jag på´t igen!
 
 
MINA SKOTERKILLAR
 
Under tiden jag kämpade som ett djur i spåret var mina skatter ute och lekte med sina skotrar… det är ju så härligt här uppe!
 
Se bara så mycket snö vi har…
 
Så här ser det ut utanför mor och far´s hus
 
TOTAL LYCKA
 
Lilla skatten på skotern i sina nya skoterglasögon som tomten kom med igår… apropå tomten, F skulle ha åkt till sin far idag för att fira jul med honom imorgon, men han ville så gärna stanna kvar här uppe med oss, och hans far var så snäll och lät han göra det, problemet är ju att han redan öppnat alla sina julklappar 😉
 
Förstår hans fullständiga lycka här uppe
 
Storebror hjälper lillebror med skotern över ett vattendike…
 
Häftigt att filma med Go Pro camera
 
Det var en dag ute i det härliga vädret fylld med snö och några kallgrader…. amazing!!
 
Nu väntar god mat och en mysig uppesittar kväll så här dan före dan!
 
See U….
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »