0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second
Nu är det slut på julen, i alla fall hemma hos mig…
 
Ja, jag vet att jag är lite knäpp 😉 men när man är själv får man bestämma precis hur man vill ha de, och idag ville jag städa ut julen…
Så idag har jag haft julgransplundring för mig själv, har dammat och pysslat, dammsugit och skurat golven (städerskan har semester till 10 jan…) och det var faktiskt riktigt roligt att tralla omkring här hemma i min enshamhet. Har även varit iväg och köpt lite färska blommor.
 
Min rosa kompis och jag har haft riktigt trevligt tillsammans idag 😉
 
Imorgon kommer pics om hur mitt ”nya hem” blev…
 
 
Driving home from Christmas
 
Vintergatan
 
I går lämnade jag och skatterna mina föräldrar och for söderut igen, det var inte så mycket trafik men ett fantastiskt vinterlandskap!
Amazing….
 
Lämnade mina bästaste skatter i Västerås och gav mig av hemmåt mot huvudstaden, ganska trött efter några timmars bilkörning. Plockade upp resväskan och alla julklappar, gick och köpte mig en sallad (lite trött på julmaten), betalade räkningarna, ja ni vet, lite såna där måsten, sen var det  dags för ett kvällsbad innan jag tänkte krypa ner i sängen och fortsätta läsa min braiga bok….
 
LAURA MERCIER
 
Fick den härliga badoljan och den fantastiska kroppspeelingen från Laura Mercier  i julklapp som jag var tvungen att testa.. helt underbart!!! Doftade honung-vanilj om hela mig och i min lilla Casa… Mmmmm!!
 
Och lite champagnedoft på ljuset från Voluspa
 
Katerina Janouch
 
Sen var det dags att krypa ner i sängen och fortsätta läsa om Barnmorskan Cecilia, Modershjärtat,  den femte boken i serien av Katerina Janouch
 
Och som sagt, idag har jag julgransplundrat och hur det blev får ni se imorgon, ha en skön kväll raringar!
 
KRAMAR
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »