0 0
Read Time:55 Second

ÅRETS FÖRSTA FREDAG, ÅRETS FÖRSTA FREDAGSMYS

Låter det inte spännande?
Vad ska Ni göra?
Jag vet inte vad jag ska göra (åtminstone inte ikväll..) men jag jag lever på hoppet att det blir en riktigt mysig kväll 😉

Dåligt samvete….

Det här namnet ger mig fruktansvärt dåligt samvete!! Så idag blir det ett pass på gymmet, nu har jag dragit mig alldeles för länge för att ta tag i min träning på allvar, och det beror inte på att det är nytt år och ett nyårslöfte, bara ett sätt att må bra 😉
(Ps! blev dessutom dryga 5 km i löpspåret )

TORSDAGEN

Igår var jag som sagt i Västerås, körde hem min lilla skatt med all sin packning, åt en mysig lunch med en väninna och gjorde naturligtvis ett besök på Tullhuset 😉 köpte ett snyggt brickbord som ni kommer få se så småningom…

Vet inte om det var nyårsaftons natten som kom ikapp mig igår, för jösses så trött jag var!!
Så det fick bli en riktigt soft och mysig kväll..

Lite Sushi & Extra

Hoppas ni får en finfin fredag det ska jag försöka ha 😉

Tjingeling


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »