0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
HÖLL NÄSTAN PÅ ATT GLÖMMA

Semlor som är gott!!
DÅ VAR LILLÖRDAGEN HÄR IGEN!

Kan ni fatta att jag nästan höll på glömma att det var fettisdagen igår? Det är sånt som bara inte får hända, denna lilla bulle med mumsig mandelmassa är ju bara så fantastisk god! Och det var tur att jag bara nästan höll på att glömma ;-), för jag fick mig en liten bulle ändå!
Förutom denna lilla bulle var jag tvungen att ”fuska” lite med maten, när klockan var halv åtta och jag hade slutat jobba för dagen kände jag att jag inte hade någon ork till att ställa mig och laga mat, så det fick bli en kyckling wok…. stans godaste!
Yuimmie!!
MAGNUS UGGLA

I kväll är det Magnus Uggla på menyn, lite god mat och förhoppningsvis en härlig underhållning, min ”gamla” arbetskollega/chef som sett till att det blir en helkväll med trevligt sällskap 😉
Och så här får kvällens bli…
Kavaj (Malene Birger), reafynd, topp (H&M)
Dödskalle halsband Zara

Snygga detaljer på armen…
ALLA HJÄRTAN…

Och imorgon får vi fira alla våra hjärtan… GLÖM INTE DE!!
Själv kommer jag att fira i tre dagar, ända fram tills jag åker kan man säga 😉
Ha en mysig onsdagkväll alla kära läsare!
Kramelikram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “UGGLA PÅ MENYN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »