SÄTT FÄRG PÅ TRÄNINGEN

0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second
VÅR INNEBÄR SPRING I BENEN

En väska fylld med träningskläder!
Onsdag och lillördag!

Då var den här igen, dagen mitt i veckan som vi så gulligt döpt till lillördag! Och vad händer idag då? Jo, min morgon startade med en härlig löprunda i det friska vädret, det är ju så roligt, eller roligare ska jag väl säga, när man har nya träningskläder 😉 inte för att det går fortare eller att jag väger mindre eller att jag har bättre kondis eller att jag är… ja, jag vet inte vad, det är bara roligare 😉
Och ikväll kommer min kära väninna tillika blivande tvåbarnsmor (tvillingar) och  hälsar på, hon tänker lämna knoddarna hemma hos mormor och pappa, kan undra hur de går ;-), men jag tycker de ska bli super mysigt att hon kommer, vi ska äta gott och fira hennes födelsedag, har köpt en jättefin present, hoppas hon också tycker om den, kan ju inte visa den här, eftersom hon läser bloggen, men imorgon kan ni få se den…
VÅR PÅ KASSEN

Även påsarna på NK har fått lite nya mönster…
Jag var ju för ovanlighetens skull in på NK häromdagen och shoppade lite nya fräscha träningskläder, jag har ju en förkärlek för rosa och Peak Performance, och nu hade dom kommit med så mycket fina träningskläder.. ville ha allt! (som vanligt)
Det blev en rosa liten hög med linne, långärmad tröja och en springjacka..
Kan undra om jag springer fortare i den här jackan eller om jag bara känner mig finare 😉
Även träningsväskan fick sig ett lyft, den här är från Under Armour (Stadium), ett amerikanskt märke som min lilla skatt lärt mig att gilla, det är hans favvo märke när det gäller träningskläder
Svarta short från Nike
Super härliga med korta tights på insidan
ASICS GEL-KAYANO 19
Den bästa löparskon om ni frågar mig!
Japp, då återstår bara en sak, att börja träna! Nu när det bara blir ljusare och ljusare är det bara roligt att vara ute, och min bästa tid att träna är ju på morgonen, jag tycker det är så skönt att ha träningen avklarad, annars vet jag med mig själv, att när jag kommer hem efter jobbet så finns 1000 undanflykter… men på morgonen har jag inte så mycket att skylla på, mer än att jag är trött kanske…
Nej, nu börjar det bli dags att ta tag i den här dagen och göra något bra utav den.
Take care!
TJINGELING

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “SÄTT FÄRG PÅ TRÄNINGEN

  1. Åhh så fina träningskläder, vad fin och fräsch du kommer att se ut när du kommer joggandes 🙂 Har följt din blogg en tid nu och den är så fin och den är så rolig att läsa, det händer så mycket spännande i ditt liv 🙂 Hoppas du får en härlig lillördag 🙂

    Kram Kina

  2. Under Armour var ett märke jag stötte på när jag var i USA 2011, fast massor av kläder på stora affären ”Dicks sporting goods” (och vi besökte ett antal!!) och jag är så irriterad att jag inte köpte något! Materialet i deras träningstoppar var helt outstanding. Och träningskläder i USA överhuvudtaget är så mycket mer prisvärt än här hemma. Sportbehå av bra märken för 30 dollar, bra tights för 40, toppar för 20 dollar…. Jag vet vad jag ska shoppa nästa gång jag åker dit ;=) kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »