0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second
DONNERS HOTELL VISBY

Nu är jag incheckad och myser på mitt rum
Gokväll raringar!

Här sitter jag på mitt rum och vägrar att gå ut, det är så fruktansvärt kallt och blåsigt så min vill bara inte vara ute. Som tur är fick den varmaste jackan följa med i morse när jag åkte, men det är nätt och jämt att det räcker.
Har jobbat lite på eftermiddagen när jag kom över hit till Visby och även hunnit med att vara in på mina favorit butiker här på Ön, Soda och Kustnära, pics kommer imorgon 😉
Här kommer jag att sova gott i natt
Har ni bott här på Donners?
 Det är ett litet mysigt hotell med super gullig personal, min fina Nina jobbar ju här <3
Mitt fina rum
Här blir det nog ett varmt bad under min vistelse om den här kylan fortsätter.
Och en ”liten” flaska champagne på rummet 😉
Men hörrni, kan inte ni berätta vad det är som händer här ute i naturen? Här går jag och väntar på våren, fyller garderoben med dom finaste vårkläderna, allt från tunna skjortor till finaste klänningar, men som det verkar just nu kommer det nog dröja innan dom kan användas. Den enda vårkänslan man får är när man sitter inomhus och ser den fina solen skina eller när man är ute i butikerna och ser alla härliga vår färger. Är så glad att jag fick mina veckor i Thailand.
Nej nu ska jag gå ner till La Masia, Tapas restaurangen här på hotellet, för att äta en bit mat innan det är dags att gå och sova, har ett tidigt möte i morgon bitti…
Men vi ses i morgon igen!
ADIÓS

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »