DFlex – House of Fitness

0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second
MÅNDAG KÄRA MÅNDAG
Vad ska jag göra med dig??

Börjar inse att hur illa jag än tycker om måndagar så kommer dom alltid att finnas där, varje vecka, år ut och år in så länge min fötter går på denna jord, så det är lika bra att börja älska måndagar <3
Och idag är det en rolig måndag, trots att det är mycket på agendan så har jag ju mitt möte med DFlex som jag verkligen ser fram emot… kvällen kommer att ägnas åt fix och trix och lite packning, imorgon bär det av på konferens.
Men förlåt! Här skriver jag på för fullt och glömmer bort att säga
  GODMORGON!
Har ni haft en bra helg? Jag har ju haft det helt underbart under dom sista dagarna med min lilla skatt, det blir väldigt intensivt när han är här, mycket som ska hinnas med, jag är ju van att göra allt i min egen takt, eller så beror det på att man börjar bli gammal…. haha…
I går eftermiddag var det riktigt oväder här i huvudstaden, det regnade, snöade och haglade. Filip o jag tog ”ledigt” från våran träning och småslappade lite istället, men nu är det som sagt en ny vecka och det är dags för träning igen, i eftermiddag blir det styrka och sen löpning med intervaller.
Lovade i går att ni under veckan skulle få lite pics från mina inköp/tips inför våren och sommaren, här kommer 
Måndagens Tips

CHILLNORWAY

Blått som himmel och hav, tillsätt sen lite dödskallar så har vi DEN sommarklänningen
Finns att knappa hem hos Nordljus
Sommaren… Here I am!
Letade sen igenom mina högar av skor och hittade ett par ljusblå träskor från förra året som blir super duper snygg till den här klänningen…
Swedish Hasbeens

När jag ändå är inne på det ”blå” temat så tänkte jag även att mina naglar skulle få bli blå ikväll, köpte några nagellack från Mavala igår i vårens Chili & spice colors

Finns att köpa på Åhléns

Tänkte även att ögonbrynen och ögonfransarna skulle få lite färg..
Förutom allt annat som ska göras ikväll så kommer jag alltså att kladda med färger på både ögon och naglar 😉
Måndagens dagens…

Skickar även med ett litet pics över dagens
T-shirt MosMosh, Tullhuset
Kofta ZARA

Möte kallar och jag måste rusa… ha en lovely måndag allesammans!
TJINGHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “DFlex – House of Fitness

  1. Det är lätt att älska måndagar – jag älskar måndagar! Hoppas jag kan smitta av mig av min måndagskänsla! Fast så har det inte alltid varit… Det beror kanske vad man fyller just måndagar med.
    Önskar dig en underbar måndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »