0 0
Read Time:3 Minute, 3 Second
FREDAG FREDAG FREDAG…..
Och precis den känslan levererar fredagar!

HELLO FRIENDS!

Känner ni precis som jag, i hela kroppen att det är fredag? Jag går hela veckorna och längtar efter den här underbara dagen…. Men innan jag får slappna av och riktigt känna den här fredags feelingen så har jag några timmar i skolan….
Sen ska jag bara njuta och ha det bra <3
Vad ska ni göra i helgen?
Jag ska nog ta med kameran och försöka få lite fina pics till Er mina kära….
Sen blir det säkert någon god middag med något gott att dricka, får ju ha ”min” dag en gång i veckan och det har jag bestämt får bli på lördagar 😉
Och naturligtvis lite träning….. var på gymmet i morse 06.30 😉
OH MY GOD!!

Den här mannen ska träna mig under några veckor framåt…

Gårdagens PT träning var något jag sett fram emot med spänning och jag var super peppad, men under passet funderade jag på vad det var jag hade sett fram emot? Här går man, helt frivilligt, till en kille, som både ser bra ut och är grymt vältränad, och låter honom att få en att flåsa som en ko samtidigt som mungiporna sitter uppe vid öronen, för man kan ju inte visa HUR JÄKLA JOBBIGT DET ÄR EGENTLIGEN och dessutom kan man knappt gå därifrån för benen bara skakar.
Och detta gör jag helt frivilligt!!
Men nu kör vi… 2 pass i veckan är bokade några veckor framåt.
Varför gör jag det här??
Den frågan har jag fått och ska i från min situation försöka ge ett bra svar på de.
Det är egentligen av många anledningar jag gör detta, för några år sedan, snart ganska exakt fyra år sedan, var jag med om en väldigt tragisk olycka, jag föll ner från ett stenstup, 4 meter ned, och på nått sätt, i det fallet, slets min fot av, den slets av så pass illa så att den lossande, ifrån benet och hängde löst i en skinnbit kvar på benet, det var många veckor på sjukhus, många månader av oro där dom inte visste om jag skulle få behålla min fot i över huvud taget, sedan sex månader i rullstol och så småningom kryckor och träning för att återfå så bra rörlighet i foten som möjligt.
Det var många månader av hopp och förtvivlan.
Jag har än idag inte full rörlighet i min fot, och kan inte alls träna på det sätt jag gjorde innan olyckan, detta har gjort att jag blivit svag i mina muskler, jag har sned belastat min kropp på grund av smärta och därav har jag i det vänstra benet inte kunnat bygga upp speciellt mycket muskler. Med hjälp av den här mannen tänkte jag ta tag i detta eftersom detta även medfört att jag har fått väldigt ont i min rygg och mina höfter.
Förutom detta så är mitt mål att gå ner ett X antal kilo i vikt samt att omförvandla fett till muskler. Och genom detta även äta ”rätt” och på ett bra sätt försöka få bort mitt enorma sötsug.
Och med detta så följer naturligtvis att man både blir piggare och mår bättre!
Därav har jag valt att träna med en PT.
BLACK & WHITE

I dag kommer ett svart vitt tips ifrån mig, kanske inte så konstigt eftersom det är mina favorit färger…
Here it is….
Kofta Hunkydory, Nordiska Hem Life Style
Linne ZARA
Byxor by MALENE BIRGER Tintin Style
Nu hoppas jag att ni får en helt F A B fredag och att ni gör något riktigt roligt, eller varför inte överraska någon ni tycker om?
Och som vanligt så ses vi snart igen….
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “STILL ALIVE

  1. Härligt med fredag! Låter toppen med denna PT, men oj vilken historia du har (och läskig händelse!) förstår verkligen att du vill bygga upp muskler och komma igång! Själv ska jag träffa en tränare på mitt gym nästa vecka och ta upp fokus på axlar och rygg, har själv en opererad axel och det blir ju aldrig som innan men man kan försöka göra det bästa. Man får kämpa på lite extra med åldern, tur det inte finns bäst-före datum… kram Milla

  2. Vilken sorglig historia men toppen att du är på rätt väg:) Jag har ett stillasittande jobb som medfört att axlar och rygg värker. Har också tagit tag i det och tränar nu minst 3-4 dagar i veckan, stretchar och går på massage. Älskar din blogg. Kram Camilla

  3. Vilken tur du hade där i oturen som klarade dig såpass oskadd, och att du fick behålla din fot. Jag skadade min fot för flera år sedan och gick på kryckor i över sex månader och var sjukskriven i ca ett år. Jag är tacksam att jag trots lite men kan gå, stå och springa.
    Jag tycker du är fantastiskt duktig som kämpar på så med träningen som du gör. Go girl!
    Önskar dig en underbar helg!
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »