0 0
Read Time:3 Minute, 14 Second
REVIVEKLINIKEN

Vapozon och färg på ögonfransarna
ATT GE SIG SJÄLV EGEN TID

Är ni duktig på att ge Er själv egen tid?
Jag försöker göra det och blir faktiskt bättre och bättre på de, men det går i perioder, men nu är jag inne i en fas där jag tänker lite extra på mig själv och gör mycket av det jag tycker om, en del i det är ju att jag på allvar tagit tag i min träning och kost med hjälp av en PT och sen är det ju alltid härligt när man kan lyxa till det med en ansiktsbehandling som jag gjorde igår.
Jag hade 90 min av njutning på Revivekliniken, det är ju även där jag brukar göra mina små ”korrigeringar”.
Kan varmt rekommendera Er att göra ett besök på kliniken och göra en ansiktsbehandling, eller någon annan behandling naturligtvis och bokar ni så ska ni absolut be om att få Emelie Bohm, en superduktig tjej som vet hur man tar hand om sina kunder!
Ren och fräsch och len som en barnstjärt
Hade även min PT-timme igår, men ajajaj… blir bara tuffare och tuffare för varje gång, som jag skrev på FB igår..
DFlex – både hatad och älskad
men blir ju så stolt över mig själv som klarar av den där timmen, men igår hade dom kunnat kommit och plocka ihop mig och stoppat mig i en sopsäck 😉
Men nu är det en ny dag och nya möjligheter…
Och jag börjar naturligtvis med att säga godmorgon alla fina!
Ja som ni såg så hade jag lite egen tid efter jobbet igår, och det är ju värt så himla mycket. I dag efter jobbet tänkte jag ge mig själv ytterligare lite tid genom att gå och fixa mina naglar, sen tänkte jag försöka boka thaimassage till mig och min lilla skatt som kommer i helgen.
Vad händer annars i helgen?
Jag förmodar att det blir lite träning, kanske ett biobesök och lite hemma mys….
Med tanke på hemmamys så fixade jag lite grann här hemma igår, fick med posten ett fint litet paket av en väninna, hur glad blir man inte då??
Fina porslin ananasen från POLS POTTEN

Det är många av Er som bett om att få se bilder ifrån köket, så jag passade på att rensa upp och byta plats på lite saker när jag fick den här, så här kommer lite pics…
Lyxtulpaner står på köksbordet just nu

Vas Day Home
Ljuslyktor Day Home båda från Blackballoon
Ananas Pols Potten

Och så här ser det ut i mitt kök här i huvudstaden 😉

FÄRGGLADA MATLÅDOR

Jag har en tendens att slita med mina gamla matlådor, dom blir ju ganska ofräscha efter ett tag, men nu har jag tagit tag i saken och beställt nya, hittade ett par där det ligger en kylklamp i locket, vilket innebär att maten håller sig fräsch längre, passar ju bra nu när våren och sommaren kommer med alla picnicar och dessutom finfina färger…
Finns även extra lock att köpa till som inte har en frysklamp i locket…
Kan beställas HÄR
STOLARNA PÅ BORDET

Blev lite tomt på bordet i vardagsrummet när jag flyttade in DAY vasen till köksbordet, så då fick stolarna från House Doctor ta plats på bordet….
Kan beställas från Tullhuset
Klokt eller inte, men så här ser det ut på mitt bord i vardagsrummet för stunden
Om man vill kan man även ställa ljuslyktor på stolarna.
(lyktor Tinekhome)
Här hemma ligger det papper utspridda överallt eftersom det är kontorsdag idag, men jag behöver ändå åka iväg på ett lunchmöte så det börjar bli dags att ”plocka ihop” sig..
Hoppas ni får en finfin fredag, själv ser jag fram emot en myskväll med min lilla skatt, och trots att jag vet att han inte vill, så kommer Let´s Dance rulla på tv:n när det är dags 😉
Och till kvällsmiddag är det beställt kycklingfajitas!
FREDAGSKRAMAR TILL ER ALLA


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “TID FÖR ÅTERHÄMTNING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »