0 0
Read Time:2 Minute, 56 Second
SÖNDAGSÅNGEST

En härlig stund i solen innan ”avsked”
Ja igår var det söndag, och inte vilken söndag som helst, utan den söndagen som min lilla skatt lämnar mig för den här gången!
Ajajaj så ont det gör!!
Man gläds så åt dom dagar han är här, tiden går fort men vi har så mysigt tillsammans, men sen när söndagen kommer så är allt som bortblåst och man känner den här ångesten i hela kroppen att behöva säga Hej då!

MONDAYMORNING
Även den här veckan har vi lyckats klämma in en måndag och den startade jag på SATS kl 07.00 imorse…så nu är man tränad och klar för dagen!
 Nu väntar några timmars jobb innan det är dags för ett nätverksmingel ikväll med fina Anika. Annars rullar veckan på som vanligt, två stycken PT timmar är inbokade, egen träning, VIP kväll på Tintin Style, skola i några dagar och när veckan är till ända och fredagen står för dörren blir det middag och en rockshow… ja, det är väl ungefär så min vecka kommer att se ut.
MERA SÖNDAG

Tänkte bjuda på lite mer söndag här i från huvudstaden, för trots att skatten åkte hem hann vi med att göra lite saker även under gårdagen. Måste bara få berätta, han är ju så go mot sin mamma, jag har ju väldiga problem med min rygg och i helgen har han lekt naprapat och gjort precis som han gör, och tro det eller ej, det börjar ge verkan, så glad jag är!!
Eftersom solen även i går lyste från en klarblå himmel så tog vi oss en liten promenad och jag lyckades få med honom på några bilder i går också, trots att han tycker att mamma är jobbig och pinsam när hon springer runt med sin kamera så kan han inte låta bli att småle lite grann 😉
Och ännu mer pinsam är jag när jag helt ogenerat låter honom knäppa kort på mig.. haha.. ja är man 15 år så är man… haha.. men snäll som han är så ställer han upp för lilla mamma <3
I går var en sån här dag som man aldrig ville gå in

Glasögon Gucci
Jacka Peak Performance
Väst Everest

Gamla Råsunda

I bakgrunden här ser ni Gamla Råsunda sakta men säkert försvinna nu när nya Friends arena har kommit på plats.
Det är inte bara vi människor som blommar upp när våren kommer…

Är det inte härligt så säg!!??
Efter våran härliga promenad var det dags att gå hem och börja laga en (sen) lunch innan vi var tvungna att åka till tåget, och förutom all annan hjälp jag fått av Filip i helgen så var han med i köket igår också…
Me Like <3
Söndagens lunch…
Lax
Quinoa
Sallad
Filip åt ris med lövbiff och beasås (en favorit)
Och så kom då det där klockslaget som jag bävat för hela dagen, tiden då det är dags att packa ihop och åka iväg, usch usch usch!! Men jag vet att veckorna går fort och att han snart är här igen.
Och lika ledsen som jag var att Filip åkte var tulpanerna 
Efter att jag lämnat min skatt på tåget åkte jag hem och pluggade lite grann..
Ekonomi för chefer

Och när jag sitter där insjunken i min bok så piper det till i telefonen och jag får ett sms av Filip, och jag måste bara få visa de..
Då kom tårarna 🙁
Nu får jag se tillbaka på helgen och ha det i mitt minne medan jag möter denna vecka….
Hoppas ni får en fin måndag härliga bloggisar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Å DESSA AVSKED

 1. Otroligt bra och inspirerande blogg och du som alltid är lika snygg 🙂
  Filip har blivit så stor den fina killen , Jag har oxå fått en son som heter Filip 🙂

  MVH / Anela (frisören från V-ås ) 🙂

 2. Hej Anela!

  Å tack så mycket, vad roligt att du läser min blogg 😉
  Ja…. liten har blivit stor! Du har ju följt honom under några år.
  Å Grattis till din son, hörde av Filip att du var mamma ledig.

  Ta hand om dig!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »