0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second
GOD MORGON HÄRLIGA FREDAG!

Har rivstartat min fredag med en löprunda på 7 km…. 
så nu kan helgen börja 😉

Jag har sagt det förut och jag säger det igen! Gud vad veckorna går fort, det känns som att det bara finns måndagar och fredagar. Den här veckan gick nästan som planerat, det som inte gick som jag tänkt mig var VIP kvällen på Tintin Style, jag hade alldeles för mycket jobb att göra så jag fick stanna hemma från detta fina event.
Men igår morse hade jag glädjen att få vara på Hunkydorys utförsäljning och där hittade jag några riktigt fina fynd…
Här kommer lite pics..
Åsså min favoritklänning!

I går blev den min, och den tänkte jag ha på mig ikväll 😉
 Torsdagen innebar också ett möte med mannen som jag inte vet om jag tycker om eller inte 😉
DFlex!
Jag är så trött i mina armar idag….
Och det bästa av allt på hela dagen!! Min stora skatt kom upp till mamma och hälsade på 
Så vi åt en god middag på Scandic Grand Central
Har ni varit där? supermysigt ställe med fantastisk mat
Eftersom jag är inne i en fisk och fågelperiod så blev det en ångkokt torsk medan den stora tog en gigantisk hamburgare.. mumsfillibabba!
Vad gör ni i helgen?

Själv har jag en härlig kväll att se fram emot, skall nämligen gå och se…
ROCK OF AGES
På China teatern här i huvudstaden med bland annat Johan Rheborg, Gladys Del Pilar, Peter Magnusson och Joacim Cans, innan föreställningen blir det middag på ….
AG

AG är en restaurang för köttälskare, dom skryter själva med att ha Sveriges bästa porterhouse, clubsteak, entrecote etc.
Har själv aldrig varit där så det blir premiär med spänning, nu får ju jag under min hårda träningsperiod inte äta kött, så jag har inte bestämt mig ännu om jag ska ”frossa” ikväll eller om det blir fisk istället…. vi får väl se 😉
I morgon bitti har jag en härlig thaimassage att se fram emot.. 1½ timme! och tänkte även ta en löprunda. Det är vad som hittills är planerat, men lite ”ta det lugnt” tid är ju inte heller helt fel… Hoppas på lite fint väder så man kan sätta sig i solen med ett magazin 😉
Bjuder på en fredagens..

Kofta Michael Kors (helt underbar!) WAKAKUU
Topp/blus Line of Oslo
Bälte BBelt TULLHUSET
Jeans Please TULLHUSET


Hoppas Ni också får en härlig fredag!
KRAMIZ
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »