SOLEN FINNS I BARCELONA

0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second
BARCELONA!!


Godmorgon raringar!
Här i Barcelona vaknar vi upp till en klarblå himmel och en strålande sol, kan inte beskriva känslan, bara det att inte behöva gå med strumpor i skorna och jacka på sig, nej här till frukosten var det shorts och sandaler, innan frukosten har vi dessutom varit på gymmet och tränat och nu tänker vi ta trappan upp till takpoolen för att lapa lite sol….
Vi bor på ett alldeles nybyggt hotell precis mitt i allting som heter Hotel Catalonia, ett tips om ni ska till Barcelona!

Hotellfoajen på Hotel Catalonia

Vårt hotellrum
Designat och snyggt!
Det är en härlig känsla av nytt, bara man kommer in genom dom stora portarna till hotellet så luktar det nytt, och det springer runt hantverkare för att göra dom sista små justeringarna….
Men innan vi tog oss ner hit till Barcelona hade vi några timmar på Arlanda…
Lunch och några magasin
Och med mig hit ner har jag fina väninnan Ingalill
Lite Tax Free
Gloss från Dior
Skulle jag lägga ihop alla mina gloss skulle dom säkert fylla en handväska, men dom är ju så bra att ha 😉
Mmm…. Bara titta inte smaka!
VICTORIA´S SECRET
Har öppnat en butik på Arlanda 😉
Säga vad man vill om att vara på flygplatsen, men det är ändå en härlig känsla, när man fått checkat in bagaget och gått igenom säkerhetskontrollen så börjar verkligen semestern, bara det att få gå runt att strosa i butikerna, äta och dricka nåt gott innan man boardar .. det är härligt!
Mindre härligt är det när man står ute på startbanan för att slottas ut och piloten säger i högtalaren att vi måste vända tillbaka till gaten för det är något tekniskt fel på planet… Grrr!!! Det var precis vad som hände oss igår när vi skulle ner, så vi fick vackert sitta nästan två timmar och vänta, inne i planet, tror ni att det blev varmt???
Men till slut kom vi iväg och nu är vi som sagt var på plats, efter några timmar i solen i dag tänkte vi ta en liten runda på stan innan kvällens middag som vi ska avnjuta på design Hotellet Omm och deras kända restaurang Moo som dessutom har en stjärna i Michelin guiden…
Men nu ut mot solen!
VARMA KRAMAR FRÅN BARCELONA


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »