NÄR DET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT SIG…

0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second
Då blir jag så ledsen!
OCH IGÅR VAR EN SÅDAN DAG 🙁

Om ni inte redan visste det så är ju jag en planerande person och trivs ganska bra med det, men igår gick ingenting som planerat, vaknade och tog mig knappt ur sängen för min onda rygg, jag har väl inte varit så snäll mot den under som sista veckorna, först några dagar i Barcelona med mycket promenader och sen några dagar ståendes på mässor… ajajaj!! Så nu ville den inte vara med längre, så det var bara att bege sig till naprapaten, som knappt kunde göra någonting för jag hade så ont och sen var jag då tvungen att avboka DFlex… nej det var ingen bra dag!
Hem efter några timmars jobb med ryggläge i soffan och en varm vetekudde under svanken, så fick det bli!!
Men idag kära vänner är det…..
och inte vilken fredag som helst… för det är mysfredag med Filip!! Äntligen har dessa två veckor gått och jag får träffa min lilla skatt igen (önskade även att min stora skatt kunde komma varannan helg). Hoppas att dagen går fort så jag får hämta honom vid tåget snart..
Men först ska jag ta mig upp och räta på ryggen innan det är dags för ett möte inne på kontoret.
Vad ska ni göra i helgen?
Vi har lite småfix som ska göras, iväg och äta middag och på söndag ska vi på konfirmation, har inte varit på konfirmation sedan jag själv konfirmerades tror jag…
Men innan helgen sätter igång på riktigt så måste jag köpa nya blommor hit hem, herregud så dom ser ut nu när jag inte varit hemma och tagit hand om dom under dom senaste veckorna… inte bra! Och sen är det ju extra trevligt att pynta med färska blommor när man är ledig och få njuta lite mer utav dom.
Missade ju tyvärr Let´s dance förra veckan så ikväll måste jag ju bara se de, ja jag vet att Filip inte tycker det är så kul men det brukar lösa sig 😉
Kom ihåg att kolla in tävlingen på min facebook sida

Önskar Er en riktigt FAB fredag!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »