0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second
VISST ÄR DET HÄRLIGT!

Klänning Acne

Godmorgon!

Tänk så härligt det är när man bara kan låta dagarna gå, när det verkligen är manjana manjana…. hemma går det bara inte låta dagarna gå, inte jag i alla fall, då har jag alldeles för mycket måsten, vare sig jag har det eller inte, om ni förstår vad jag menar. Men här kan man inte göra så mycket mer..
Men nu räknar vi minuterna, för snart måste vi lämna denna underbara Ö för att börja ta oss mot flygplatsen och färd mot Sverige. Som ni säkert förstått har vi haft en underbar tid här nere, ätit gott, sett många fina platser, mött härliga människor som vi hoppas få träffa igen när vi kommer hem.
Men fortfarande finns det en hel del bilder som jag tänkte visa härifrån innan jag släpper in ”vardagen” igen.

Våra härliga kvällspromenader in till city, dom kommer jag att sakna!
BLANC BAR

En av våra favoritrestauranger här nere i Alghero, som jag skrev tidigare så byter dom meny varje dag och maten är helt amazing för att inte tala om personalen…. 

Njuter av sista middagen på den här restaurangen, sista kvällen blev det middag på hotellet

Klänning Vintage by Fe Creative Lounge

Har både hört och sett att det varit fint väder på många håll även hemma i Sverige så jag hoppas verkligen att nu njuter och har det riktigt skönt!
Vi ses snart igen!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »