0 0
Read Time:3 Minute, 5 Second
DET BÄSTA MED SOMMAREN

Dagsutflykt till Dalarö

Väldigt sent gokväll!

Men är det ändå inte härligt när man vänder lite på dygnen när det är sommar, kvällarna är så ljusa så man glömmer bort tiden helt och hållet. Idag har jag gjort några fina besök, man är ju tillbaka lite i arbetet också 😉 och sen har jag hämtat ut några härliga paket på posten och pysslat, flyttat om och tagit bort saker här hemma. Just nu sitter jag som ett litet kolli i soffan och håller på att somna, har dessutom inte hunnit med allt jag skulle gjort idag så det får bli en tidig morgon imorgon.
Utflykt

I går var det lite molnigt i huvudstaden så då passade vi på att ta en liten utflykt, vi började ute på Dalarö och avslutade sen på Häringe Slott, sånt där som man oftast inte gör när hösten kommer, det är ju så härligt att åka ut till dom här ”sommar öarna” dom blommar verkligen upp under sommarmånaderna, men tänkt så dött det måste vara på vintern!
Dalarö

Så himla mysigt med alla dom här öarna med vatten runtomkring, att bara vandra runt, fika, äta glass och njuta…

Jacka 48/7 Sweden Tullhuset
Byxor ZARA
Skor Marzio
Halsduk Stylesnob Isa Couture

Är det jag som är kort eller Filip som är lång 😉
När man går efter gatorna är det så kontinentalt när dom ställer ut blommor, frukt och dylikt, det är då Sverige är som bäst…

Sommartider hej hej…
Och det är naturligtvis ingen utflykt utan en glasspaus, anledningen till att det ”bara” blev glass på Dalarö var för att jag hade bestämt att vi skulle åka till Häringe Slott på Afternoon tea, vilket visade sen när vi kom dit att dom inte hade det under sommaren, men återkommer till de 😉
Men först glasspaus
Mammas ”lilla” pojke får glass
Efter glasspausen var det då dags att åka till Häringe Slott och fika, vilket då inte gick så bra, men vi fick i oss lite lunch istället, inte heller helt fel, men innan lunchen serverades blev det lite sightseeing på slottet, men det är inte så värst mysigt på slott, eller vad tycker ni? Luktar instängt och betongigt och sen är det lite läskigt också 😉
Häringe Slott byggdes 1654 och har sedan dess haft många ägare, men 1929 såldes det till Torsten Kreuger, och han lät anlägga trädgård och en pool, som tros vara den första poolen i Sverige. 1934 togs slottet över av Axel Wenner-Gren och hans hustru, två av våra stora affärsmän har alltså ägt detta slott
Första polen i Sverige?

På väg upp i slottet…

Så maffiga takkronor

Å mitt i allt gammalt hängde den här unga killen 😉
Men sen var det fikadags, och här åts det och njöts för fullt..
Dags att välja tesort

Alla goda ting är tre.. eller??

Hamburgare..
Toast skagen….

Scones
Matkoma 😉
Men efter detta tog denna dag snabbt slut för då var det dags att köra lille man till tåget, våra dagar går så fort när vi är tillsammans, men vi ses snart igen <3
Hem och laga middag… blev grillning igår igen, det hör liksom sommaren till och min nya grill var ju så fantastiskt bra!!
Eva Solo, kampanj just nu på Royal Design
och till det lite filmmys…
FLIGHT
Handlar om piloten Whip Whitaker (Denzel Washington) som gör en mirakulös landning efter ett haveri i luften, han lyckas rädda livet på nästan alla passagerare och blir en hjälte, men med tiden nystas saker och ting upp och till slut kommer allting fram om vad som skett och vem Whip Whitaker egentligen är.
Denzel Washington är dessutom en av mina favorit skådespelare
Betyg 4/5

Nej kära vänner nu måste jag krypa ner under täcket och sova lite grann.
Natti NattiHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “SOMMARUTFLYKTER

  1. Vilken mysig utflykt ni gjorde! Så vackra vyer och ställen ni besökte. Fin outfit, skorna och skarfsen i samma färg till, supersnyggt!! Jackan gillar jag också, söt rosa färg på den. Härlig inspiration jag fick nu :-)) Tackar för filmtipset, denna ska jag se, gillar också Denzel, känns som han inte gjort en enda dålig film 🙂 Ha nu en fin sommardag!
    Kramis Paula

  2. Tusen tack för inspirationen! Fick dock längtan tillbaka till huvudstaden. Jackan som du har på dig är bara så snygg och skorna är helt min stil med.

    Ha en fin dag.
    Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »