0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
LÄSER NI MYCKET BÖCKER PÅ SEMESTERN?

Tittar in till Er så här på fredagkvällen för att ge er mitt boktips för stunden. Jag är ingen bokmal men läser en del böcker under sommaren och semesterperioder. Om det inte är böcker som jag absolut inte kan släppa och det finns fler i serien….
Förra året började jag läsa Katerina Janouch böcker om sjuksköterskan Cecilia som lever med sin familj och barn, där hennes liv inte alltid är så lätt mellan jobb, arbete, barnhämtning och matlagning samt en otrogen make…. Jag läste hennes fem första böcker i serien och såg nu när jag var på Sardinien att den sjätte hade kommit ut, har dock inte börjat läsa den, men den kan absolut inte vara sämre än dom andra 😉

Katerina Janouchs tidigare böcker i serien.

Nattsländan
Den 6:e boken i serien som precis kommit ut.
CAROLINA GYNNING

En tjej med många strängar på sin lyra…

Vanessa – Flickan i glaskupan

Under veckorna på Sardinien lästes en hel del böcker och en bok som jag haft legat vid nattduksbordet länge var en bok av Carolina Gynning, Laura – Flickan från havet. En lättläst semesterbok. Så nu valde jag också att köpa den andra boken som Carolina har skrivit, hon har ju sagt att det ska bli tre stycken….
Nu ska ni få återgå till era fredagssysslor 😉
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »