NÄR REGNET SMATTRAR MOT FÖNSTRET

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second
VAD HÄNDE?

Vaknade upp här på morgonen och solen tittade fram bakom molnen, så här lagomt varm, ganska skönt väder att jobba i 😉 Men helt plötsligt på eftermiddagen var det som om himlen öppnade sig och det började formligen spöregna! Men desto mer får man ju gjort hemma ;-). Efter jobbet var det äntligen dags för det efterlängtade besöket hos frissan….
Borta är det hemska solblekta håret
Och bara för eran skull gick jag ut och ställde mig i regnet för att ge er en dagens 😉

Kjol & tröja H&M
Skor Munderingskompaniet (MDK)
Så istället för att gå ut och äta den middag som ikväll var planerad i solskenet for jag hem och fortsatte pyssla i mitt lilla hem. Det är så mycket nytt jag vill ha, vet bara inte vart jag ska få plats med allting, ej heller vad jag skulle byta ut 😉
I kväll fick eiffeltornet flytta till vardagsrumsbordet
Kommer från Grandpa
Stolen från House Doctor fick flytta in i Box 02 också från House Doctor
Spegeln från House Doctor hade jag tänkt sätta på dörren in till badrummet men den passade bättre här i hallen när jag började känna efter.. så kan det bli 😉
Dessa ljuslyktor hittade jag på Åhléns och dom passade så bra till saxen från Hay och ”boken” från House Doctor.

Ja tänk att det alltid finns nåt att pyssla med här hemma trots att man inte bor så stort. Men nu tänker jag krypa upp i soffan och medans regnet faller ner utanför fönstret läser jag nya ELLE interiör och äter Pärsons Saltlakrits kola 😉

Trevlig kväll raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »