LO SONO L’AMORE – KÄRLEK PÅ ITALIENSKA

0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second
LDIR

Ett paket med kärlek har kommit från Italien <3
Dessa underbara skor, som är som tofflor, har tillverkats för mig i den färg jag ville ha och den modell jag valt, är det inte fantastiskt?

Kommer att sitta på mina fötter idag!
Torsdag och snart helg!

Den här veckan bara försvann, skönt med några dagars semester och vad härligt det är att värmen fortfarande är kvar hos oss. Nu återstår två arbetsdagar sen kommer min lilla skatt i helgen och nästa vecka blir det några dagar i London, hoppas solen lysen även där.
Hela dagen igår var jag på en reklaminspelning, vi började kl 9 på morgonen och var klar vid 17 på eftermiddagen, så idag är jag faktiskt ganska trött, men det var super roligt och härliga möten med nya människor. Vad det är för reklamfilm återkommer jag med lite senare när jag vet när den kommer att börja sändas 😉
Trots att kroppen igår kväll skrek att den ville sätta sig i soffan och vila så var jag bara tvungen att springa runt och knäppa lite kort här hemma…
LAUREN I KÖPENHAMN

Hittade en tuff höstnyhet från Ralf Lauren i Köpenhamn som jag fastnade för och som jag kände att jag absolut kunde ha användning för, precis som allting annat man köper… men nu när mina ”mockasiner” landat så inser jag vilket kap jag gjorde… haha… dom passade perfekt ihop. Det får bli dagens outfit.. pics kommer i senare inlägg.
Härliga höstfärger
RYGGEN I FOKUS

Har fått lite dille på grått och snygga ryggar och på min shoppingresa hittade jag två gråa snyggingar med snygga ryggar…
ZADIG & VOLTAIRE
Mjuk gosig cashmere med dödskalle på ryggen
ARMANI JEANS

En kofta med knappar på ryggen
Fler påsar följde med mig hem från Köpenhamn men innehållet får ni se vid senare tillfälle 😉
MER FRÅN LDIR

I paketet från Ldir låg vinterkatalogen med och det gjorde ju att man hade lust att genast kasta sig på datorn och knappa hem några stycken..

SÅ snygga skinn boots <3
Efterlängtad middag….

När jag helt död och utsvulten insåg att klockan passerat middag för länge sen och min längtan efter sushi var olidlig var det redan klart vad middagen för kvällen fick bli
Var länge sen jag njöt så mycket av Sushin som jag gjorde igår.
Nej kära vänner, nu är det dags att fortsätta jobba…
Ha en fin dag!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “LO SONO L’AMORE – KÄRLEK PÅ ITALIENSKA

 1. Fina Mia <3

  Dom är super sköna, som tofflor att tassa runt i, dom ger med sig lite grann så ta din normala storlek.
  Hoppas du får en fin kväll, här i huvudstaden regnar det 🙁

  Kram
  Helen

 2. Sååå snygga och visst är de helt galet sköna! Älskar båda mina par och bor i de låga just nu. Stövlarna är det snart dags att plocka fram 🙂 Självklart får du lägga till mig i listan 🙂 Har ju ingen själv för jag har inte fått till den men när jag fixar det länkar jag gärna till din fina blogg 🙂

  Ha en fin kväll
  Kram
  /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »