0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
LONDON

En härlig stad!
Förra sommaren bodde jag där i två veckor och pluggade så nu ska det bli så roligt att komma tillbaka.
Den här gången är det dock ingen nöjesresa, för här ska jobbas! Konferens i fyra dagar och besök hos leverantörer. Men OM vi skulle få några timmar över så vet jag precis vart jag ska spendera dom 😉
ÖVERVIKT?

Nej den här gången hoppas jag verkligen att slippa övervikt, men det är ju så lätt att packa ner alldeles för mycket, det ska vara kläder på dagarna och ombyte till kvällarna, skor, väskor, ja ni känner väl igen det där? Är det bara vi tjejer som har det problemet?!
Sängen full..

Hela sängen var dock överfylld med kläder som skulle packas ner i resväskan, det är ju inga problem att få ner det, för jag har så stora väskor, men ju större väskor man har desto mer packar man och desto tyngre blir det… ja, vi får väl se hur det går ute på Arlanda.

I luften

När ni läser det här inlägget så sitter jag redan i luften, det var en mycket tidig avgång i morse, klockan ringde redan klockan 4:45 .. Zzzzz… men förhoppningsvis somnar jag en stund på planet.
Jag ska som vanlig göra mitt bästa för att titta in till Er och tala om vad som händer, men skulle jag av någon anledning inte hinna göra det någon dag så vet ni att jag snart är tillbaka igen, och som vanligt kan ni följa mig på Instagram på Vitaestilo.
Mera tips inför hösten!

Dagens reseoutfit, klänning Lindex, kofta MQ
Skor ZARA (köpt på rea tidigt i våras)

Hoppas ni får en bra start på denna vecka och jag förmodar att dom flesta av er nu är tillbaka på jobbet igen.
Take care!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »