0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
NU HAR JAG BESTÄMT MIG!

Nu ska det säljas, med lite vemod har jag nu bestämt mig för att sälja det fantastiskt fina tittskåpet som jag köpte för inte allt för länge sedan, jag får det inte att passa någonstans här i mitt hem. Det har egentligen ett stort användningsområde, man kan ha det i ett barnrum, på ett kontor, i köket, i hallen, ja egentligen vart som helst, bara man har lite utrymme i rummen, vilket jag känner att jag tyvärr inte har…

ALLA MÖBLER ÄR REDAN SÅLDA TILL EN KÄR LÄSARE

TITTSKÅPET
(bilden är lånad från Baazars hemsida)
Finns det tyvärr ingen bra plats till….
Och impulsiv som jag är så kan det ibland inte bli riktigt rätt eller kännas riktigt bra i efterhand, men det är inte sämre än att jag kan ångra mig och då säljer jag sakerna i stället, och så blev det även med denna matta…
Den äkta handgjorda persiska mattan
Patchwork mattan
Riktigt stor och fin, men tog för mycket plats och färg i mitt lilla vardagsrum, där jag för övrigt valt att gå i svart/vita toner.
Önskade så att jag hade en stor hall eller en matsal där jag kunde lägga den.
Även borden på bilden är till Salu 😉
Så om det är någon som är intresserad får ni gärna maila mig på
vitaestilo@gmail.com
så har ni förtur innan jag lägger ut det på blocket

Tjingtjing
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »