ÄPPLET FALLER INTE LÅNGT FRÅN PÄRONTRÄDET

0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second
DET ÄR MÅNDAG IGEN!

Vart tog helgen vägen? Den som var så mysig, har haft den ”lilla” här hela helgen och den stora kom upp och hälsade på igår, om ni bara visste hur bra jag mådde! Det är alldeles för sällan jag får ta hand om båda två samtidigt nu för tiden.
Här hemma har det fixats och donats ända sedan i fredagskväll, och till min hjälp har jag haft lilleman, och i helgen fick jag/vi äntligen upp mina ”diamant” lampor i sovrummet…

R.O.O.M

Den här korgen hittade jag på R.O.O.M i lördags och står just nu i min hall
Så en hel del hann vi få gjort innan storebror kom upp och det var dags att åka ner på stan….
Det sägs ju att äpplet inte faller… ja ni vet! Och precis så är det nog när det gäller mina söner, det spelar ingen roll vad det är, blir faktiskt lite full i skratt 😉 Den store berättade att när han var och klippte sig förra gången, och blev inte speciellt nöjd, så hade han sagt till sin flickvän efteråt att han varit besviken, förklarat hur frisörskan hade klippt och sagt att det skulle mamma aldrig tyckt om… min stora goa!
Nåt mer som vi alla tycker om är frestelsen för gosaker.. igår höll jag mig borta ifrån det, men det är svårt, finns nog ingen kalori som jag inte tycker om 😉
Började med ett besök i Gallerian igår, och hur lätt var det att motstå dessa frestelser??

Grabbarna tog en fikapaus innan shoppingen satte igång.
Lilleman och jag kan ju gå på stan lite när som, men den stora är ju som sagt var inte uppe så ofta, så igår koncentrerade vi oss helt och hållet på honom och vad han ville ha, allting började lugnt och stilla, hittade inte så mycket och han visste inte riktigt vad han ville ha, sen helt plötsligt så var det som att trycka på en knapp, det blev 1 påse, 2… 3…4 … 5… sen slutade jag och räkna, men glad och nöjd blev han, så även där har han nog ett litet drag utav mor 😉

Själv handlade jag ingenting igår, men såg att Michael Kors make up nu kommit in så det måste jag spana in vid tillfälle…
TAVERNA BRILLO

Vi hade väl inte trott att timmarna skulle gå så fort och att det var så mycket som skulle avhandlas/inhandlas under dagen, så vi hade beställt bort på favoritstället Brillo, men det fick vi ringa och ändra några gånger, men klockan sex var vi i alla fall på plats, trötta i fötterna och superhungriga!!
Och valet var enkelt…. en fantastisk pizza till förrätt som vi delade på… sen fortsatte killarna med ytterligare en pizza till varmrätt.. 

Själv tog jag den godaste salladen gjord på ruccola, parmaskinka, mozzarella, persika, tomat och chili… helt amazing!!
Och naturligtvis avslutade vi med en kula glass innan vi gick hem!
Som sagt, det var den helgen och nu har vi en ny vecka att möta. Den här dagen har bara rusat iväg och har massor av arbete att göra här ikväll, plus att jag måste fortsätta med mitt examensarbete, dessutom börjar min mage att kurra så det kanske är dags att tänka lite på middagen också..
Hoppas ni får en fin måndagkväll raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »