0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second
TISDAGEN SOM FÖRSVANN

Precis så var det, vaknade upp för ett tidigt kundbesök sen fortsatte dagen av bara farten, men det är bra, idag är det onsdag och en dag närmare helg, det gillar vi! Har ett foto projekt på gång i helgen så jag håller tummarna för bra väder, sen blir det mys och brunch, ja som ni märker så har jag lite svårt att vara här och nu, springer gärna fort framåt och planerar, kanske inte alltid en bra egenskap, måste bli bättre på att fånga dagen!
LOVE FOREVER

I går hade jag äran att få besöka Terece som har Love Forever, en helt underbar snäll, kreativ och snygg tjej som driver detta klädmärke alldeles själv. Att komma in i showrommet var som att komma in i ett mysigt hem med små rum, där trivdes jag!
Att gå runt där var som att gå runt i en godisbutik, men vill ha allting!

Härligt gosiga och varma uggs hittade jag bland annat!
Håll utkik på bloggen, det kommer att komma ett fantastiskt rabatterbjudande på dessa…..
Vill ni redan nu gå in och tjuvkika på deras shop så kan ni göra det
När väl dagen led mot sitt slut så led jag också , i form av en enorm trötthet 😉 så kvällen blev lugn och stilla med en del dataarbete, med datorn i knät och en kopp te orkade jag några timmar till… Men nu är det dags att ladda batterierna och möta onsdagen!

”Min vän” (Mon Amie) och jag dricker alltid te tillsammans, igår frossade vi också i en liten bit choklad, Tobago, så himla god!
Men hörrni raringar… vi ses snart igen!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “ATT BESÖKA ETT SHOWROOM

  1. Skön dag men din kommande helg låter ännu roligare! Love forever är ett favoritmärke, jag har min fårskinnsväst från dem som jag köpte för 2 år sen och älskar än!:)

    Kram Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »