0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second
… OCH HELT PLÖTSLIGT SITTER JAG MITT FRAMFÖR HENRIK JONSSON

Häromkvällen blev jag uppringd av ett produktionsbolag som frågade om jag snabbt kunde komma och sitta i publiken för dom höll på att spela in Postkodlotteriets LINGO… why not! Hoppade in i bilen och helt plötsligt satt man där i studion för tv-inspelning. I den första inspelningsomgången var det  två syskonpar som tävlade mot varandra, den andra inspelningen var det ”kändis” musik Lingo och vinsten skulle gå till BRIS
Programledare Henrik Jonsson
Kändis Lingos deltagare var Jakob Stadell och Hanna Hedlund som till ”vardags” just nu spelar i Rock of Ages (har ni inte sett den så är den väl värd ett besök)

Det andra tävlande paret var Pernilla Wahlgren och Lisa Stadell (gift m Jakob i det andra laget) som just nu medverkar i Priscilla

Det var roligt att se och jag vet vem som vinner 😉 kommer att sändas den 25 oktober….
När små blir större

Ni vet ju det där med att tiden går för fort och att man blir äldre för varje dag som går… Inte för att jag på nåt sätt känner mig äldre, men när jag träffade ”tvillingarna” häromdagen och såg vad dom hade växt, så förstod jag ju att tiden gått, men medans dom har blivit större och äldre så har jag stått kvar… visst är det fantastiskt!! 😉
Douglas & Mollie

Killen som är lite på sin vakt och håller sig på avstånd 😉

Ledsen och nyvaken tjej som bara ville vara med mamma, men innan kvällen var slut satt vi i soffan och kramades och var bästa kompisar 😉

Syskonkärlek… tampades om vem som skulle få hålla i kamerabandet
Lite mat i fabriken
Det är underbart med barn, men nu mera håller jag mig till att låna dom och gosa en stund innan jag får åka hem och bara ta hand om mig själv 😉
Nu fortsätter vi att njuta av denna fina torsdagkväll raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “I SISTA SEKUNDEN…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »