0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second
ELLER EN HANDYMAN 😉

Jag tycker att jag klarar mig själv rätt bra, löser det mesta och det jag inte löser löser jag på nåt annat sätt, men när det gäller saker som att sätta upp taklampor, hyllor, dra el, borra osv så känner jag att jag behöver lite hjälp, så nu börjar det bli dags för min far att komma ner.. har lite projekt som jag måste sätta i händerna på honom 😉 (Vill få klart och fint till jag ska ha min födelsedags tillställning)
STRING

Har nämligen beställt en STRING hylla som jag tänkte att jag skulle ha på väggen i köket, hoppas att jag gjort en snygg kombo av hyllor och sido konsoller… spännande! Men ingen jag sätter upp själv 😉
Vilka I-landsproblem!
Men raringar! Det är lördagmorgon.. vad gör ni? Vad händer i helgen? Det är ledigt i några dagar och det är dagar jag sett fram emot efter en hektisk vecka, och jag vet att nästa vecka blir likadan om inte värre… så några timmar i helgen ska jag försöka ta det lugnt, men idag är det fotojobb för ett klädmärke och sen väntar en liten senare brunch… älskar bruncher!
Rabatten på Nordljus!

Ni glömmer väl inte bort rabattkoden på Nordljus ni har på 25%??

Själv har jag passat på att handla lite julklappar, bland annat detta härliga bäddsett från Beach House.

Rabatten gäller till och med idag lördag, det enda ni behöver göra är att skriva in vitaestilo när ni är i kassan

Passa på att utnyttja detta fantastiska erbjudande!
Gå in HÄR så kommer ni direkt till sidan
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »