0 0
Read Time:33 Second
KRÄVDE NYA GLASÖGON

När man kommer upp i åldern så kan det visa sig på olika sätt, bland annat så har min syn börjat bli sämre. För några år sedan behövde jag bara ha glasögon när jag satt vid datorn, och lite senare när jag satt och läste på kvällarna, men sen en tid tillbaka har jag glasögon dagarna igenom, och nu när jag fick mina glasögon häromdagen så var dom helt plötsligt också progressiva!!
Ajajaj… Men ser bra, det gör jag verkligen!

Hade massor av bågar hemma för påseende men fastnade till slut för dessa Gucci.

Så kan det gå när man blir äldre och inte ser så bra ut!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “ATT SE BRA UT

  1. Men du är ju så galet snygg i glasögon!! Toppensnygg!
    Jag har linser för att se på långt håll och brillor för nära håll…ha ha är väl åldern!:))
    Trevlig lördag till dig!

    Kram
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »