0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second
…. HÄR I MITT ”HUS”

Under veckan har här fixats och grejats, burits kartonger upp och ner från vinden för att försöka få lite stämning inför 1:a advent, tänk att vi redan är här! Och det är snart bara fyra veckor kvar till jul!
Har ni börjat köpa julklappar än?
Jag var in på mitt favorit varuhus här i huvudstaden i veckan och började småshoppa lite till mina skatter…
Mer lär det nog bli 😉
Tänkte låta alla mina paket, som jag slår in själv, gå i vitt med snören i svart eller rött. Kanske lite tråkigt, men stilrent och snyggt 😉
Efter allt fix och trix så sitter åtminstone mina stjärnor på plats och lite annat pyssel fick också komma upp på en gång, tycker den här tiden är så kort så jag passar på att njuter dom veckor som är, vet ju med mig själv att när julafton passerat tar jag nästan bort julen på en gång.
Förra året köpte jag julstjärnor från Watt & Veke och dom får pryda mina fönster även i år. Även småpynten är från förra året, men det finns i stort sett lika i år igen. Kolla in Tullhusets Webbshop så hittar ni det mesta där.

”Små pynten” är från Walther & Co Tullhuset

Granarna är från TineKhome Tullhuset

Visst är det väl härligt med denna ”ljusa” tid mitt i gråa ”vintern”

Stora julgranen är från Walther & Co Tullhuset

”Det strålar en stjärna”

Som så många gånger förr önskade man att man bodde större, för vart skall man ställa allt pynt?? Finns hur mycket som helst man skulle vilja ha här hemma just nu.

Och imorgon får vi tända första ljuset i staken också, mysigt!

Ha de gott raringar <3

KRAMHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “NU ÄR DEL JUL….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »