0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second
DÅ BLIR JAG GLAD, HIHI!

Under veckan som gått har jag haft så mycket att göra så jag till och med har glömt att tömma min postlåda så i fredagskväll när jag kom hem så svämmade det över i den…. det hade kommit paket, till mig!
Och jag som ÄLSKAR paket!
Ett paket kommer i och för sig varje månad, Glossyboxen, men det andra paketet var en glad överraskning.
Jag har ju köpt en del presenter och lite smycken till mig själv på Stanpresenter och nu hade dom varit så gulliga och skickat en födelsedagspresent till mig.
 Hur sött är inte det här?
Jag blev så himla glad!
 Och kollade även upp om man beställer presenter som man vill ha lite extra så kan man få det så här fint, så nu ska jag beställa lite fina julklappar, jag vet till vem också <3

 Det här fina halsbandet fick jag, det är av Rhodium pläterad metall, vilket gör den speciell , en blå kristall med ”koncentriska ringar” som sägs ge positiva influenser…. spännande 😉
Det här halsbandet hittar ni Här
Nästa paket var då månadens Glossybox, förra månaden blev jag ganska besviken om jag ska vara ärlig! Men den här gången blev jag positivt överraskad istället…

En liten flaska med torrshampo, alltid bra att ha i necessären, en ansiktscreme med mycket fukt, behövs verkligen nu i dessa tider. Om dom fantastiska kapsylerna från Elisabeth Arden, använder jag varje morgon och kväll just nu, så dom kom precis i rätt tid! Botanics lermask var också vad ansiktet behövde just nu, den skulle dra ut allt ”skit” ur huden, och det gjorde den verkligen, blev riktigt ”uttårkad” 😉
Som sagt, den här månadens box var för mig den bästa hittills!
Kanske något att önska Er i julklapp?
Nej kära vänner, nu måste jag kila vidare… sköt om er så ses vi snart igen!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

12 thoughts on “NÄR DET KOMMER PAKET

  1. Glossybox har jag funderat på i över ett år… men nu har jag beställt det som julklapp till Filippa istället! Och psst alla typ fuktampuller och sådana produkter kommer ändå gå direkt till mej 😉 hi hi…

    Kram P

  2. Jag har oxå Glossybox men i min var det en mascara från Oriflame som jag inte provat tidigare som jag gillade, men ampullerna hade varit spännande att prova, är dom bra?? Kram Marit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »