0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second
JAG KAN INTE FATTA DET!!

Just nu kan jag jämföras med ett barn som är förväntansfull, eller en person som är fullständigt nyförälskad, ja ni vet den där känslan man har när man väntar på något roligt, spännande, nytt och för mig helt ofattbart!
Jag, lilla jag, lilla enkla jag ska gå på Nobelfesten, inte att förknippa med Nobelmiddagen! Men festen som går av stapeln efter Nobelmiddagen har jag blivit bjuden på.
För mig är det här stort, väldigt stort och ni kan ju tänka er hur min hjärna började jobba på högvarv och fjärilarna började flyga runt i magen när jag fick det beskedet!
Den 10 december är det Nobelmiddag i Stadshuset. Blå hallen fylls till bredden med galaklädda gäster.
Efter middagen bjuds gästerna över till Nobelfesten där det brukar vara runt 1200 gäster och som hålls i en annan lokal, den börjar klockan tio på kvällen och håller på fram till fem på morgonen. Och det är alltså där, på den festen som lilla jag kommer att närvara.
Att titta in i garderoben för att hitta en klänning att ha för kvällen var inte att tänka på, för dom klänningarna har jag inte! Det är nämligen klädkod:
Frack och långklänning

Men igår kväll var jag in till stan och hittade den klänning som jag känner skulle passa in i sammanhanget, den var dock några ”decimeter” för lång, så just nu finns den hos skräddaren.
Men den här klänningen valde jag…

Från by Malene Birger
Vad tycker ni?
Och till det lite accessoarer…

Vad tror ni om detta?
Som ni säkert förstår så ser jag fram emot det här och ser det som ”one in a lifetime”.
Frissan och nagelfix är bokat, nu är det bara att se till att man får sina timmars skönhetssömn så man är ordentligt utvilad och fräsch också….
Nu raringar skall jag strax gå iväg och få lite Thaimassage innan det är dags att börja packa väskan, för imorgon bär det iväg några dagar mot köld och snö 😉
Hoppas ni får en fin Lillördag <3
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

11 thoughts on “IT´S UNIMAGINABLY

  1. Vad fantastiskt. Skulle gärna vara i dina kläder den dagen. Grattis till det och du har valt en underbar klänning. Kommer bli superfin. Lyxigt. Hoppas du får en trevlig kväll. Kram Maria

  2. Ohhhh, vilken upplevelse och vilken ursnygg klänning! Malene Birger är mitt favvo-märke nummer ett!!! Ser fram emot bilder från festen, om du har en chans att plåta.
    Ha en bra dag!
    Ulla-Bella

  3. Jätte fin klänning som du även kan ha vid andra tillfällen också:-) Hoppas du får en helt underbar kväll! Själv var jag på en fin bal på Uppsala slott i våras och det är så härligt att få känna sig som en prinsessa för en kväll så njut ordentligt! STOR KRAM Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »