0 0
Read Time:2 Minute, 26 Second
THE VILLA



Jag lovar att jag kan säga att det finns inget hus i Åre som kan vara så lyxiöst som The Villa. Det var som en dröm att komma in i huset, det var som att titta in i ett inredningsmagasin. Det var nåt helt otroligt!
Godmorgon söndag!
Nu är jag hemkommen från Åre och har njutit varenda sekund där uppe, allt gott vi ätit, spabehandlingar vi tagit och så mysigt vi haft det.
Tänkte låta bilderna svepa så ni får se huset från insidan…

Mitt sovrum

Det var stor ångest när vi skulle lämna detta fantastiska hus för att bege oss till Östersund för att flyga tillbaka till Arlanda. Men vi lever på hoppet att vi ska få återvända igen.
Det här huset brukar även Zlatan bo i när han är i Åre 😉
Med tanke på att det fanns ”allt” i huset så ville vi nästan inte lämna det när vi hade andra planerade aktiviteter, men vid två tillfällen gick vi utanför dörrarna, ett tillfälle när vi besökte Åre chokladfabrik och sedan när vi skulle upp till hotellet för Spa och behandlingar.
Åre chokladfabrik

Jag hade ordnat så vi fick komma på besök på Åre chokladfabrik, som har arbetat med handgjorda praliner sedan 1991, och än idag är allt handgjort, dom gör av med ca 5 ton choklad i veckan, jobbar i 3 skift och finns representerade i norra Europa.

För dagen tillverkades kola, och dom kokas då i dessa kittlar

Passade på att köpa lite julklappar och tillbehör till glöggen.
Bland annat hade dom chokladdoppade pepparkakor… oh my god!!

Fina julstrutar
Efter det ”söta” besöket var det lunch inne på torget i Åre, direkt därifrån till hotellet för en skön och avslappnande eftermiddag.
SPA & RELAX PÅ HOTELLET

 Spa avdelningen

 Alla behandlingsrum var byggda som kåtor

Själv tog jag en ansiktsbehandling

 Från behandlingssängen kunde man titta upp på en ”stjärnhimmel”

 Utsikt från hotellet när vi är på väg ner till ”vårat” hus 😉

Middag

Fredagkvällen bestod i att vi alla skulle laga mat i olika lag, jag var i laget för dessert och vi gjorde saffranspannacotta med fudge stavar till. Mycket omtyckt 😉
Jag redo för kvällens middag

Kvällens förrätt, sen han jag inte med att ta några pics på varmrätten och desserten 🙁
Men varmrätten var gudomlig, vi har nämligen en kock i gänget som hade planerat varmrätten.
Avslutar bilderna med huset i skymning
Ja som ni kanske kan förstå så har vi haft en fantastisk tid uppe i Åre, ett hus jag önskade jag fick tillbringa mycket tid i.
Huset bestod av 8 sovrum, massor av duschar och toaletter, ett kök, ett pentry, en lägenhetsdel ovanpå garaget, uteterasser, ja det var inget som fattades!
Men nu är man tillbaka i huvudstaden, nu väntar en julmarknad i Sigtuna och sedan söndagsmys med god mat och naturligtvis Solsidan.
En händelserik vecka väntar så nu gäller det att ladda om batterierna, är faktiskt lite trött efter resan 🙂
Njut av söndagen vänner <3
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

19 thoughts on “DRÖMMEN I ÅRE

  1. Holy macarony vilken Drömkåk!! Så jälka läckert, den skulle man äga 😉 Vi bor nästan alltid på Holiday när vi är i Åre och det såklart för att Mini vill bada !

    Ha det gott, Kram P

  2. Wooow, vilket Place!!! Jag skulle nog ha missat planet hem…. *skratt*. Förstår att du är lite trött efter helgens äventyr!! Det blir liksom både batteriladdning och urladdning på samma gång efter en sån resa!
    Söndagskram från Kate

  3. Vilken lyxkåk, förstår att du haft fantastiska dagar. Själva bor vi alltid i en vanlig stuga när vi är i Åre……Sv pälsjackan är köpt på hm för något år sen o byxorna är faktiskt köpta på Kappahl också för något år sen. Ha en fortsatt mysig andra advent. Kramisar Tina

  4. Vad mycket roligt du har för dig!! Jag har nog alldeles missat vad du jobbar med? Den där klänningen var superfin, men en skönhet klär ju i allt. Skulle nog se helt annorlunda ut på mig..
    kram Helena

  5. Men fytte grisen vad snooor läckert!!!! Jag förstår ju att ni inte ville ut ur huset. Vilken inredning & känsla, riktgt to die for.

    Åre chokladen är den bästa som finns, jag går aldrig för bi dom utan att köpa om jag kommer över i butik 😉 Var gång en ny smak

    Kram på dig tjejen

    1. Tack Adela!
      Ja vi hade en fantastisk tid i huset, allt var för bra för att vara sant nästan.
      Jag jobbar som säljare, säljer mat till restauranger, storkök och grossister. Har mitt område i Stockholm och på Gotland.

      Kram
      Helen

  6. Åhhhh herre vad jag vill dit nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vilket ställe. Du har stil tjejen! Skall bli kul att åka med dig till köpenhamn. Du verkar hitta dom rätta ställena:)

    kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »