0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
GRRR…..

Ja lördags kväll var det dags för julbord nummer två för i år, kvällen till ära var det Stallmästaregården som fick ett besök. Glad i hågen gjorde vi oss iordning hemma, dock lite stressigt efter våran tomteverkstad under dagen, lite snabba pics på outfiten innan vi åkte iväg..
STALLMÄSTAREGÅRDEN

Där tog det roliga slut, i alla fall batteriet på kameran. Hur oprofessionellt är inte det av en bloggerska!! Grrr… så arg jag blev! Men vad hjälpte det, jag hade inte mer batterier för det 😉
Har haft kameran med mig så mycket under veckan så jag hade inte en tanke på batteriet denna kväll. Nu är det ju tur att man har mobilen, men det blir ju långt ifrån samma fina bilder. Nu kanske ni är lite trött på att se all mat på julborden också men jag bjuder på några bilder från maten, och framförallt favoritbordet…. desserten <3
Men detta julbord kan inte jämföras med julbordet på Fjäderholmarna, dessutom var mycket av dessertbordet köpta saker, det gillar inte jag, vid julbord skall ”allt” vara hemgjort tycker jag 😉
Nu ”tror” jag att det var det sista julbordet, men det kan vara så att det blir ett till på Trattorian här i veckan, vi får se… men sen ska jag vänta till det blir dags för mammas julbord, där är allt hembakat och hemlagat.. av kärlek <3
Ha en fin dag!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “BATTERILÖST….

 1. Så tjusig du var! Vi var på julbord i helgen och med Julshow dessutom men gissa vad? Jag GLÖMDE hela kameran hemma… Hur oproffsigt var inte det, så säg? Det slår ju nästan ditt dilemma, att inte ladda den, haha.
  Kram och ha det så fint!
  Judita

 2. Jag har gjort precis likadant ett antal gånger, därför har jag alltid med mig ett extra batteri i kameraväskan, men vad hjälper det när man glömmer väskan hemma, ha, ha…….Älskar julbord men allra bäst är det man äter hemma. Kramisar Tina

 3. Senaste julbordet jag var på hade också dessertbord med mest köpt, typ Delicato-tårtor….inte OK! Det ska vara hemgjord ris ala malta, struvor och gärna nåt nytt ”modernt” som pricken över i!!
  Nu inväntar jag det hemgjorda egna julbordet hos mamma på tisdag 😉

  Kram P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »