0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second
Det gör jag så gärna..

Godmorgon allesammans!
Hoppas att ni mår bra så här på torsdag förmiddagen. Själv tar jag dagarna i lugnt tempo men känner att det går sakta men säkert framåt.
I morse när jag vaknade hade jag fått en sånt fint mail i min inkorg från en läsare och tidigare arbetskollega som jag känner att jag vill dela med mig av. Det var med tårar i ögonen jag läste detta och insåg att jag kanske ger Er läsare mer än vad jag själv förstår <3
Hej du fina Helen jag är så tacksam för att vi en gång möttes, att du bloggar och att du genom den inspirerat mig och visat mig vägen till Ulrikas kickstart! Det har givit även mig otroliga resultat på 1,5 vecka och jag är tacksam ända in i själen. Har kämpat i rätt många år med min vikt (gick upp mycket när jag slutade röka 2005) och inte hittat en metod som fungerat förrän nu. Jag vet såklart att det är mest vätska som försvunnit än och att jag behöver fortsätta några veckor för att resultatet ska hålla sig och vara långsiktigt. Men det är så skönt att se den här enorma förändringen på så kort tid! Äntligen kan jag se mig i spegeln och tycka att det jag ser är ok, även om jag har en bit kvar. Stort tack

Tack snälla I för detta mail, det värmer ända in i själen!
Och för att fortsätta inspirera andra som också vill försöka få bort några kilon efter jul och nyårshelgerna rekommenderar jag varmt en Kickastart ur Ulrika Davidssons nya bok Kickstart med Ulrika eller varför inte gå på några av hennes kurser.
Själv har jag fram till idag gått ner 10 kg och tittar mig själv i spegeln med glädje varje dag.
Boken kan ni beställa Här
Hoppas ni får en fin dag så ses vi lite senare…
Kram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “ATT INSPIRERA ANDRA

  1. Roligt att få en sådan feedback! Jag har köpt boken med och den är verkligen en inspirationskälla! Jag har flera av Ulrikas böcker och började med ”6 kilo på 6 veckor” för två år sedan då maken gick ned 10 kilo och jag 7. Nu har vi trillat dit på en del (o)vanor som jag försöker styra upp, faktum är ju att det är rätt betydelsefullt att hålla i hela veckan – även helgen. Det svåraste för mig är nästan mest planeringen – inte genomförandet! kram Milla

  2. Helen du är värd alla tack i världen, bästa bloggen i Sverige!! Du delar med dig av så många bra tips och du är verkligen en stor inspiratör! Tack fina och fortsätt att krya på dig!
    ”H” Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »