0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second
DEN FÅR NI HOS SELECTED STYLE

Själv gick jag bananas i webbshopen med den rabatten, bland annat dessa super duper snygga nya Please jeansen.


SKÖNA TORSDAGKVÄLL

Här tittar jag in för ett ge Er en super bra rabatt!

Som ni säkert sett så börjar vårnyheterna ramla in i butikerna och i webbshopparna, och som jag sagt tidigare så är det livsfarligt att sitta här hemma, det säger bara ”klick klick” så är det klart och paketet är hemma i stort sett dagen efter 😉
Selected style har börjat fylla på med lite saker som jag knappade hem häromdagen, och just nu så ger Selected Style mina läsare
20% RABATT FRÅN  OCH MED NU OCH HELA HELGEN
med koden Vita

Som vanligt har jag försökt tagit lite kort för att kunna visa er på bästa sätt vad jag har köpt och länkar även till plaggen om ni vill knappa hem något…
Hoppas ni får en trevlig stund 😉
 Leo <3

Päls från Moss Copenhagen
Hittar ni HÄR
(Jag har strl S, men dom är stora i storlekarna)

Zebra och Leo är mina favorit mönster…
Tröja från Second Female
Hittar ni HÄR
(Jag har strl XS)

Nya jeansen från Please med raka knappar. Lite slitna i grå/svart, grymt snygga, blev genast mina favoriter..
Hittar ni HÄR
(Jag har strl XS)
Lite kallt, ja, men vad gör man inte för Er kära läsare 😉

Linnet är från ett annat märke som också heter Please, har inte hunnit upp i webbshoppen ännu, men ring till butiken så fixar dom det, det gjorde jag 😉
(Jag har strl S på mitt)

Keep on shopping girls!

Glöm inte bort att ange Vita i kassan när ni betalar så ni får 20% rabatt och den gäller hela helgen!

För att se alla nyheter knappar ni in
HÄR

Önskar Er en fortsatt fin torsdagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

35 thoughts on “VÅR RABATTEN

 1. Jättefina jeans! Och jackan, och blusen! Du måste ha huttrat lite som modell 🙂 Men fint blev det och det känns SÅ bra att våren är på kommande – och att man får första föraningen av den i klädaffärerna, på trädgårdsmässor och sånt.

 2. Oj, oj säger jag bara 🙂 Du är verkligen inspirerande och dessutom en hejare på att hitta gobitarna. Det är som att ha en personal shopper…du gör det så bra!! Kram Carita

 3. WOWW vad sjukt snygg du var i de djuriska outfitsen 🙂 jag ÄLSKAR leopardmönster men då fejk, då jag avskyr jakt på så vackra djur 🙁 hursomhelst hoppas allt är bra med dig här i Götet är det helt igensnöat…vill ha vår nuuuuu.

  Ha det gött

  LOVE Maria

 4. Fantastiska bilder du tagit och fina kläder. Man blir sugen på att shoppa allt när man tittat på de bilderna:) Är det slim modellen på Please jeansen?
  Kram
  Louise

 5. Super snygga du, jag är så sugen på ett par nya Please men har så svårt att bestämma mig för storleken. De jag har tyckte tjejen i bu tiken att jag skulle ha men jag tycker de sitter aningen tajt, tänk att jag alltid ska ha så svårt att bestämma mig grrr. Kram Anette

 6. Holy macarony vad mycket snyggt! Linnet är ju bara superduper och det är du med, så snygg och din överkropp ser riktigt ”tonad” ut!!
  Kikar in i shopen a s a p
  Kram P

 7. Härliga tips och rabatter. Tackar & bockar för dessa! Lite lurigt dock att skicka efter jeans, då jag gärna vill prova mig fram. På nåt konstigt sätt känns det som om kroppen ”hasat ner” en aning med åren… 😉
  Torsdagskram från Kate

 8. Hur snygg kan man vara liksom :), du skulle älska leo skorna från Steve Madden vi kommer ha till hösten..är du sugen på att kika förbi mig på Modemässan nästa vecka för en lunch?
  To eller fre? Kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »