0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
ETT BRA TILLFÄLLE ATT ÖNSKA SIG EN ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT!

Det är så himla roligt att ge Er kära bloggisar tips och ideér om både inredning, mode och skönhet. Det är väldigt många som mailat och skrivit och frågat om mina nya smycken som jag i stort sett alltid bär nu för tiden.
IOAKU

Jag har nu fått möjligheten att ge Er lite rabatt på dessa smycken, ni kan själva gå in här på webbshoppen och klicka runt.
Ange koden ”vitaestilo15”  i kassan så får ni 15% rabatt till och med den 16 februari.
Men för att ni ska få se smyckena lite mer ”live” så tänkte jag ge Er lite bilder på dom jag har, länkar naturligtvis direkt till dom smyckena också 😉

Själv beställde jag även denna ring härom kvällen, helt ny i sortimentet dessutom 😉
HÄR hittar ni fler av dom nya Symbol ringarna.

Men klicka gärna in på IOAKU och botanisera bland alla fina smycken, och använd sen ”vitaestilo15” i kassan.
Ett perfekt tillfälle att önska Er nåt fint till alla hjärtans dag <3
LYCKA TILL!
Kram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “GLITTRA MED STIL

 1. Jisses, du är som ett vandrande smyckeskrin… *skratt* ! Själv föredrar jag mer släta smycken med ev ”stenar” på. Funderar just nu på att köpa en ny vigselring åt maken som ”slarvat” bort sin, och även passa på att förnya min på Alla hjärtans dag. Som ett tecken på att jag är så tacksam att han finns vid min sida. Snart ett år har gått sen han en natt tänkte lämna mig i ett otäckt hjärtstopp… Så en ny fin ring med en vacker inskription inuti, vore väl en bra idé!?
  Måndagskram till Dig från Kate

  1. Hej!

   Vad konstigt, jag provade själv igår och det var inga problem.

   skriver du vitaestilo15 i ett och samma ord? Har du små bokstäver på allt?

   Hör av dig igen om du inte får det att fungera.

   Kram
   Helen

  2. Hej

   Tack för himla snabbt svar, jag har provat x flera. Får prova igen imorgon. Brukar de ha snabb leverans?
   Kram

   Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »