Gammal vänskap rostar aldrig…

0 0
Read Time:46 Second
Att träffas igen!

För många år sedan umgicks jag med en väninna här i stan, men tiderna förändras, hon flyttade långt härifrån, och då menar jag lååångt härifrån, inte så där att man kanske funderar på att åka över på fredagkvällen för ett glas vin.
Men nu är hon tillbaka i stan, i alla fall mer än tidigare, och häromdagen hade vi möjlighet att träffas, dock bara en kort stund, men dom kommer att följas av fler, men jag blev så glad och överraskad för med sig hade hon den här fina vinflaskan till mig..
Det där lilla extra, den där lilla tanken.. den betyder så mycket!
Tack snälla A!
I dag är det Lillördag, mina föräldrar har åkt hem efter några dagar på besök, så jag tänkte hälla upp ett glas vin, sjunka ner i soffan och in i mina Chanel böcker med trevligt sällskap <3
Önskar Er alla en fin kväll.
Kram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “Gammal vänskap rostar aldrig…

 1. Hej hej!
  Åå va mysigt..
  Ja inget går upp emot en riktigt fin vän. Man behöver och ska vaa rädd om sina vänner och jag håller med dig. Det är verkligen de där små små gesterna som betyder så mycket.
  Ha det så mysigt!
  Kram Katarina

 2. Mysigt och vad kul att träffa henne igen!
  Jag har också precis i dag varit hos en av mina äldsta bästa vänner, så kul att prata om allt och man känner verkligen varann;)

  Skön kväll vännen!
  Kramis
  A

 3. Dito kändes som igår längtar till nästa gg o då följer ett gott bubbel med ❤️ Kram A

 4. Så härligt. Det är så fantastiskt med gamla vänner. Vill också säga till dig att jag följde ditt råd om att köpa den ”fluffiga” jackan på HM i gräddfärg. Glad. Du ger inspiration det har jag tidigare skrivit till dig men vill göra det ännu en gång. Du är en verklig inspirationskälla för mig. Ikväll ska jag rodda en modevisning. Kul eller hur. Kram och trevlig torsdag. Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »