0 0
Read Time:38 Second
HAIRSTYLING – COLOUR 

Å så härligt det är att fixa till håret med lite färg och klippning, en hairstyling helt enkelt, ni vet dom där sista veckorna innan man skall till frisören, när det ser ut som man har en motorväg mitt uppe på huvudet (kallas visst för utväxt.. haha) den är ju hemsk!!
Den här gången hade mor och jag bokat tid samtidigt eftersom vi har olika frisörer men på samma ställe, vi går ju på Rabi Rabi vid Humlegården, så fantastiskt duktiga!
Hair – style- cut – colour

Vi körde hela paketet…
Men inte är man vacker när man sitter där i stolen med en stor spegel framför sig dessutom

Och så här blev resultatet, redo för lite sommar och sol 😉

Ni sköter väl om ert hår raringar 😉
Kramiz
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

14 thoughts on “NU ÄR DET KLIPPT IGEN

  1. Ha ha, nej, jag sköter tyvärr inte mitt hår. Shampo med Head and shoulders varannan dag, låter det självtorka, aldrig en kam, bara gele i luggen så den inte faller ner i ögonen. Jag färgar det däremot var 8:e vecka. Men du blev ju rackarns snygg! Ha en härlig helg snygging!

  2. Så snygg du blev raring!! Det är du ju alltid, med eller utan motorväg (har förresten aldrig ens sett nån skymt av en sån på dig…). Själv tittade jag senast i morse på min E4 och insåg att den inte längre ens är råttfärgad utan intagit en silverfärg (!!!!), hur gick DET till liksom?!… Nej, på måndag är det jag som ringer frissan ögona böj!
    😉
    Kram och ha en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »