SEMESTERN BÖJAR PÅ FLYGPLATSEN…

0 0
Read Time:2 Minute, 56 Second
TAXFREE – SHOPPING – ARLANDAVisst är det så? Att semestern börjar på flygplatsen, efter att man checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen…
Älskar att gå och botanisera bland hyllorna på Arlanda , lite småshopping fick det bli, det mest nödvändiga till makeup väskan och sen champagne och rosévin, här nere finns det inte allt för mycket gott i drickväg, om man inte bara väljer vatten och cola eller tycker om öl, och det gör ju inte jag 😉
Captain crew take your seat please..
 Framdukat och klart, bara att börja fira… äntligen på väg!!
Vi hade dessutom sån tur på planet, först fick vi ett ”två säte” för oss själva, sen reser sig mannen upp som sitter framför oss och säger att han går längre bak i planet till sina vänner och tänker inte komma tillbaka till sin plats och frågar om vi vill ha den, så där sitter vi med ett varsitt två säte, bara att lägga sig ner och sova, somnade som en stock och blev skitsur när flygvärdinnorna väckte mig för frukost fyra timmar innan vi skulle landa!!
 Problemet var bara att jag tittade på ”fel” klocka och vi skulle landa inom en timme, har aldrig gått så här fort att flyga hit ner, har heller aldrig sovit sju timmar i sträck på ett flygplan…. kanske välbehövligt med lite semester!!
Väl framme blev vi upphämtade av hotellet och kunde ganska snabbt installera oss på rummet, vi var ju så sugna på att få komma ut i solen en liten stund innan den gick den..
Fick ett fantastiskt rum, bara att öppna balkongdörren, ta två kliv ut och sen direkt ner i poolen, det känns bara så lyxigt!
Några pics från rummet och hotellet..
I ett av rummen längst ner här bor vi 😉
Så här bra kan man få ha det!
Eftersom dag ganska fort övergick till kväll gjorde vi oss iordning för att gå ut och ta en bit mat och en massage, tänkte försöka få sova några timmar här nere första natten så man är riktigt utvilad
Mimmi provar hattar ute på stan
Pannkaka med Nutella och banan
Insåg när vi gick ut att vi faktiskt bara ätit frukost på dagen, så vi gjorde som många andra, tog en pannkaka med Nutella och banan… dom är livsfarliga dom här vagnarna som står ute efter vägarna 😉

Och till pannkakan en färskpressad juice..
Sen spatserar vi vidare till restaurangen vi skulle äta på, och inser hur mycket det har utvecklats här, just i Phuket har jag inte varit på flera år, men jösses vad det hänt saker.
Tuk Tuk som byggts om till bar

Dinner time!
Bland dom här restaurangerna har jag ätit många gånger, god mat och kostar ingenting!

Sen var det dags för det bästa för dagen…
Thai massage
Man spar ju det bästa till sist 😉

Så trött jag är efter en underbar massage..
Passade också på att ta lite fotmassage innan det var dags att gå hem och sova.
Men nu är det lördag och vi ligger på stranden hela dagen och njuter, började morgonen med att simma några vändor i poolen och ikväll skall vi åka in till Phuket Town på helgmarknaden, har aldrig varit där förut, det var min Stora Skatt som varit där nu för några veckor sedan och tyckte absolut att vi skulle åka dit, kanske inte för att handla utan bara för att få se och uppleva stämningen där.. så så får det bli!
Simmar lugnt här i värmen, äter gott och har det bra!
Sköt om Er så hörs vi snart igen!
Kram från solen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “SEMESTERN BÖJAR PÅ FLYGPLATSEN…

 1. Men jag tror jag dör en smula SÅ underbart ni har det!!;)
  Förstår att du njuter H och det är du värd;)
  Sköt om er och ha det bäst!
  Ser fram emot att läsa mer från din resa.

  Kramar
  Adela

 2. Ser härligt ut!! Jag skulle verkligen behöva semester jobbar och sliter , men jag är inte gjord av pengar så det får väl vänta.
  Hoppas du vilar upp dig ordentligt det kan du!! behöva.:)
  Kram Alicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »